Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Άρης-Επισκοπή 3-1

Φιλική νίκη επί της Επισκοπής Ρεθύμνου με 3-1 πέτυχε ο Άρης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με γκολ των Αγγελούδη (2) και Νταμαρλή. Ο Τάντιτς το γκολ των Κρητικών.
Φιλική νίκη επί της Επισκοπής Ρεθύμνου με 3-1 πέτυχε ο Άρης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με γκολ των Αγγελούδη (2) και Νταμαρλή.
Η ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου ήταν καλή στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης όπου και πέτυχε τα τρία της τέρματα.
  Ο Άρης μπήκε φορτσάτος στο φιλικό με την Επισκοπή και μόλις στο 5' ο Αγγελούδης έχασε καλή ευκαιρία μέσα από την περιοχή (απέκρουσε το πλασέ του ο Κελαϊδής), όμως μετά το δεκάλεπτο έπεσε αισθητά ο ρυθμός της αναμέτρησης.
Οι λίγοι φίλαθλοι που αψήφησαν την πολλή ζέστη και βρέθηκαν στις εξέδρες του "Κλεάνθης Βικελίδης" αποζημιώθηκαν πάντως από το θέαμα που είδαν στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου, με τους παίκτες του Γιάννη Χατζηνικολάου να χάνουν τη μία ευκαιριά μετά την άλλη.
Η αρχή στην "έκρηξη" του Άρη έγινε στο 33', με το δυνατό σουτ του Σουνά εκτός περιοχής να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 37' ο Αγγελούδης σέρβιρε γκολ στο πιάτο στον Ρένια αλλά το πλασέ του τελευταίου από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.
Η τρίτη κατά σειρά μεγάλη ευκαιριά για τους "κίτρινους" ήρθε στο 38', με τον Κελαϊδή να αποκρούει σε κόρνερ το σουτ του Σουνά, ενώ στο 42' ο γκολκίπερ της Επισκοπής είπε και πάλι "όχι", αυτή τη φορά σε σουτ του Ρένια.
Το επιθετικό κρεσέντο των γηπεδούχων συνεχίστηκε στο ίδιο λεπτό με την κεφαλιά στο δοκάρι από τον Αγγελούδη, ενώ η τελευταία ευκαιρία για το 1-0 χάθηκε και πάλι από τον Αγγελούδη, με τον Κελαϊδή να κρατάει και πάλι το μηδέν.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για την Επισκοπή, όταν ο Τάντιτς εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι στο 49' κάνοντας το 0-1.
Στο 57' ο Άρης έφτασε στην ισοφάριση. Ο Οικονομόπουλος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και ο Αγγελούδης από κοντά έκανε το 1-1.
Στο 78' η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε την ανατροπή παίρνοντας το προβάδισμα με 2-1 με κεφαλιά του Νταμαρλή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσουκάνη.
Το τελικό 3-1 για τον Άρη διαμόρφωσε στο 81' ο Αγγελούδης με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.
Άρης: Μπουζάνης, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Αγγελούδης, Κοτσαρίδης, Γκόλιας, Νταμαρλής, Ρένια, Λεμονής, Μαργαρίτης
Επισκοπή: Κελαΐδης, Ανωγιαννάκης, Σουμπασάκης, Τάντιτς, Μποτωνάκης, Βουρβαχάκης, Γκονζάλεζ, Σελινιώτης, Δελήμπασης, Μανουσάκης, Ντάρκο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger