Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Βουτιά στη θάλασσα, με αίσιο τέλος!

Ενημερώθηκε χθες, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης για πτώση ατόμου στη θάλασσα, στην περιοχή παραλίας Θεσσαλονίκης στη διασταύρωση των οδών  «Λεωφόρου  Νίκης» και «Κάρολου Ντηλ».
Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής διαπιστώνοντας ότι 35χρονος άνδρας είχε πέσει στη θάλασσα και εξήλθε με την βοήθεια διερχόμενων.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» σε κατάσταση σοκ, όπου νοσηλεύτηκε στο τμήμα βραχείας νοσηλείας με συμπτώματα υποθερμίας και ταχυκαρδίας.

Βραδινές ώρες ο 35χρονος εξήλθε του νοσοκομείου καλά στην υγεία του.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.  


Επίσης χθες το μεσημέρι ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Καβάλας για πτώση ατόμου στη θάλασσα, στην περιοχή του Κεντρικού λιμένα Καβάλας.
Άμεσα μετέβησαν στην περιοχή στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής διαπιστώνοντας ότι ένας αλλοδαπός άνδρας είχε πέσει στη θάλασσα.
Με τη χρήση σωσιβίου τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής έβγαλαν με ασφάλεια στην προβλήτα των αλλοδαπό, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Σύμφωνα με ιατρική γνωμάτευση ο ανωτέρω βρισκόταν σε κατάσταση οξείας μέθης.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger