Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Βόλος: Δύο αυτοκτονίες σε διάστημα λίγων ωρών στη Μαγνησία

Νεκρός βρέθηκε χθές το μεσημέρι 76χρονος μέσα στο πηγάδι, στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, στον Αλμυρό Μαγνησίας.
Σύμφωνα με το e-Volos.gr, ο 76χρονος αυτοκτόνησε λόγω ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια.
Ο 76χρονος ξέφυγε απο την προσοχή της συζύγου του και αυτοκτόνησε ανοίγοντας το καπάκι του πηγαδιού που βρίσκεται στο σπίτι του.
Τα συγγενικά του πρόσωπα ειδοποίησαν αμέσως τις Αρχές όμως ήταν ήδη αργά για τον αυτόχειρα...
Βουτιά θανάτου για 44χρονη από τον 5ο όροφο
Νωρίτερα, τέλος έδωσε στη ζωή της, μια 44χρονη γυναίκα, η οποία στις 12.15 χθές το μεσημέρι, έπεσε στον ακάλυπτο, από το ύψος του 5ου ορόφου!

Όπως διαβάζουμε στο magnesianews αφού ξέφυγε της προσοχής της μητέρας της, που εκείνη την ώρα σιδέρωνε, ανέβηκε από τη σκάλα στον πέμπτο όροφο και αφού χρησιμοποίησε σκαμνί για να ανέβει στο υπερυψωμένο παράθυρο, πήδηξε στο κενό και έπεσε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας!
Η αυτοκτονία έγινε επί της οδού Κυρίλλου, στη Ν. Ιωνία, ενώ έγινε γνωστό ότι η γυναίκα είχε ψυχολογικά προβλήματα, παλιότερα είχε νοσηλευτεί και έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή.
Σε κατάσταση σοκ, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου η μητέρα της γυναίκας, μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που έγινε με την κόρη της.
Τη γυναίκα που έπεσε κατάλαβαν γείτονες που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ενώ η πρώτη μονάδα που έφτασε επί τόπου μετέφερε τη μητέρα της 44χρονης γυναίκας στο Νοσοκομείο, καθώς βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.
Στο σημείο πήγε και η Αστυνομία, που απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε με δεύτερο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger