Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Αποχωρεί ο Φωτόπουλος από την θέση του πρόεδρου της ΓΕΝΟΠ

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την προεδρεία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ  ανακοίνωσε χθες αργά το βράδυ ο Νίκος Φωτόπουλος.
Στην ανακοίνωσή του κάνει λόγο μεταξύ άλλων, για τον κίνδυνο διάλυσης της Ομοσπονδίας εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ενώ ανήγγειλε ότι θα αποχωρήσει τις επόμενες ημέρες, αν και θα παραμείνει μέλος του ΔΣ της επιχείρησης.
Σχετικά με τα προβλήματα της Ομοσπονδίας, ο κ. Φωτόπουλος άφησε αιχμές κατά των πρωτοβάθμιων σωματείων, για τα οποία είπε πως δεν αποδίδουν τις εισφορές τους προς τη ΓΕΝΟΠ, ενώ επεσήμανε πως ενώ εξέλεξαν μέλη στο ΔΣ της ομοσπονδίας που κάθε μήνα καλύπτονται με συνδικαλιστική άδεια, δεν αποδίδουν τη συνδρομή τους.

«Το μόνο που υπάρχει είναι απίστευτο μίσος, κακίες, μικροψυχίες, απολίτικες συμπεριφορές και σχεδιασμοί απαξίωσης και διάλυσης», υπογράμμισε ο απερχόμενος πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, αναφερόμενος στα κακώς κείμενα της Ομοσπονδίας.
Όσον αφορά στην αύξηση του τέλους υπέρ των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ο κ. Φωτόπουλος επεσήμανε πως «η αύξηση αυτή είναι ένα ακόμα χαράτσι στις πλάτες των εκατομμυρίων φτωχών και άνεργων συνανθρώπων μας που σκοπό και στόχο έχει να καλύψει τα τεράστια ελλείμματα που δημιουργήθηκαν στο ΛΑΓΗΕ από την εφαρμογή των απαράδεκτων αποφάσεων όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων 13 ετών στον τομέα της αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger