Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Υπό κατάληψη το Δημαρχείο

Από συνδικαλιστές, Δημοτικούς Αστυνόμους και Σχολικούς Φύλακες
Υπό κατάληψη βρίσκεται από τις 7 σήμερα το πρωί το Δημαρχείο του Βόλου, από συνδικαλιστές, Δημοτικούς Αστυνόμους και Σχολικούς Φύλακες, ενώ οι υπόλοιπες υπηρεσίες του Δήμου Βόλου λειτουργούν κανονικά.
Αναρτώντας πανό κατάληψης στην είσοδο του Δημαρχείου και ένα άλλο που γράφει «Να τους απολύσουμε πριν μας απολύσουν», οι εργαζόμενοι στο Δήμο δεν επέτρεψαν την είσοδο στο Δημαρχείο υπαλλήλων, παρά μόνο του δημάρχου Βόλου Πάνου Σκοτινιώτη, ενώ η κατάληψη θα συνεχιστεί μέχρι και τις 3 το μεσημέρι.
«Οι εργαζόμενοι στη Δημοτική Αστυνομία και Σχολικοί Φύλακες, που είναι σε διαθεσιμότητα, κάνουμε κατάληψη του Δημαρχείου. Είναι το τελευταίο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για να μη γίνουν αυτές οι απολύσεις και χαθούν αυτές οι οικογένειες στην ανεργία», δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Γιώργος Μαγιάκος, που εκτίμησε ότι μ’ αυτή την ενέργεια οι εργαζόμενοι ίσως καταφέρουν να πετύχουν να μην περάσουν οι απολύσεις, με την Πανελλαδική κινητοποίηση.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ τονίζει ότι το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να βρίσκεται σε επιφυλακή, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η νέα επίθεση της κυβέρνησης στις υπηρεσίες και Δομές της Αυτοδιοίκησης.

Το Σωματείο Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας αποφάσισε, αύριο Παρασκευή 11.30 μέχρι 2.30 στάση εργασίας, με βάση την απόφαση της ΠΟΕ ΟΤΑ. Το δε Σαββατοκύριακο θα γίνει αποχή από τα καθήκοντα όλων των Δημοτικών Υπαλλήλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger