Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Ολυμπιακός Βόλου - Νίκη Βόλου Ολυμπιακός Βόλου – Νίκη Βόλου. Δείτε το ζωντανά Live Streaming Olympiakos V. - Niki Volou)

«Σπάει» καρδιές το ντέρμπι Ολυμπιακού Β.-Νίκης

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τη Νίκη, η οποία θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 8 το βράδυ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Football League, απασχολεί όλους τους ποδοσφαιρόφιλους της Μαγνησίας και όχι μόνο. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν φέτος για τρίτη φορά (τα προηγούμενα ματς της κανονικής περιόδου είχαν λήξει ισόπαλα), με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Ο Ολυμπιακός σε...
...περίπτωση νίκης θα διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ και θα κάνει σημαντικό βήμα ανόδου, ενώ αν κερδίσει η Νίκη θα «πιάσει» τους «ερυθρόλευκους» στη βαθμολογία και θα τα πλέι οφ θα αποκτήσουν νέο ενδιαφέρον. Θέλει να παραμείνει στην κορυφή ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο αποψινό ντέρμπι με πολύ καλή ψυχολογία, απόρροια της νίκης που σημείωσε στην πρεμιέρα των πλέι οφ επί του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη. Φιλοδοξεί να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, σ' ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, όπως συμβαίνει συνήθως στα ντέρμπι.

http://www.betarades.com/bet.php/STREAM_c_233.htm
http://livesoprts24.blogspot.gr/search/label/LIVE%20%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97%20%CE%92%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%A5%20-%20%CE%9F%CE%9B%CE%A5%CE%9C%CE%A0%CE%99%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%A3%20%CE%92%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%A5
Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πολύ καλά πως η αξιοποίηση της έδρας είναι αυτή που θα τους δώσει το εισιτήριο της ανόδου. Απέναντι στη συμπολίτισσα Νίκη θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός, ότι θα έχουν τη συμπαράσταση χιλιάδων φιλάθλων τους, προκειμένου να πάρουν το «τρίποντο».
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε χθες και στη συνέχεια ο Γιώργος Βαζάκας ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα έχει στη διάθεσή του.
Σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα δεν αναμένεται να κάνει ο προπονητής του Ολυμπιακού και θα βασιστεί στο σχήμα που παρέταξε στον αγώνα με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο. Ο Θοδωρής Γκίτκος θα υπερασπιστεί την «ερυθρόλευκη» εστία, ενώ στη θέση του τραυματία Σταμάτη Καρρά, ως δεξιός οπισθοφύλακας, θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Πετκάκης. Το αριστερό άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Κατσιαρός, με τους Παλαιολόγο και Γκότοβο να είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί.
Στη μεσαία γραμμή ο Γιώργος Βαζάκας ίσως χρησιμοποιήσει τους Εγκούτου Ολίσε, Θανάση Πινδώνη και Ματίας Μπολάτι, με τους δύο πρώτους σε ρόλο αμυντικών χαφ και τον Αργεντινό ως ελεύθερο στο κέντρο. Εναλλακτικά, αν αγωνιστεί ο Στογιάνοφ στον πάγκο θα καθίσει ο Μπολάτι. Οι Μάριο Μπρέσκα και Γιανίκ Γενγκά θα αγωνιστούν στις δύο πτέρυγες (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα), ενώ ο Ηλίας Σολάκης θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης.
Στην αποστολή μετέχουν επίσης οι Ρόκα, Καπετάνος, Γόγολος, Τσιάτσιος, Ογκουνσότο, Ναντάγια, Γουσούλης και Ανιέτε. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κωστούλας, Καρράς, Σταυράκης, καθώς και οι Μπακαγιόκο, Χατζηπαντελίδης.
Μονόδρομος η νίκη για τους «κυανόλευκους»
Για τη Νίκη η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι μονόδρομος, εάν θέλει να παραμείνει «ζωντανή» στη διεκδίκηση της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ. Επιπλέον οι «κυανόλευκοι» θέλουν τη νίκη και για έναν ακόμη λόγο: για να τη χαρίσουν στους φιλάθλους τους, που μετά την απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού δεν τους επιτρέπεται να παρακολουθήσουν από κοντά αυτό το μεγάλο παιχνίδι, καθώς δεν δόθηκαν εισιτήρια στη Νίκη για τις ανάγκες των φιλάθλων τους.
Οι ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουν τη νίκη, καθώς μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Παναιτωλικό, δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών.
Όσον αφορά το σχήμα με το οποίο θα παραταχθεί σήμερα η Νίκη, αναμένεται να υπάρξουν μία ή δύο αλλαγές σε πρόσωπα σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Παναιτωλικό. Στην ενδεκάδα θα βρίσκεται ο Πουρτουλίδης αντί του Χατζή και ενώ μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες στο ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Τάντιτς αντί του Παππά.
Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βούρας. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα τοποθετηθεί ο Ψιάνος και στο αριστερό ο Κοντοδήμος, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα συνθέσουν ο Σαμαράς με τον Βέρτζο. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής οι Ριζογιάννης και Πουρτουλίδης θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ. Μπροστά τους στον άξονα θα βρίσκεται ο Κυριάκος, που θα έχει περισσότερο επιτελικά καθήκοντα, ενώ από τις πτέρυγες θα επιχειρούν οι Σκούφαλης (δεξιά) και Παππάς ή Τάντιτς (αριστερά). Τέλος, μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Φλίγκος.
Στη διάθεση του κ. Χαραλαμπίδη είναι και οι: Καρακούτσης, Λαλίν, Παπαδόπουλος, Καρατζάς, Ουέλινγκτον, Χατζής, Τζιώρας και Πιτταράς.
Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας
Δρακόντεια είναι τα μέτρα που έχει πάρει η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι και για την αποφυγή επεισοδίων. Θα υπάρχει μεγάλη αστυνομική δύναμη τόσο στο Πανθεσσαλικό, όσο και στο χώρο έξω από το Στάδιο, με σκοπό να μην έρθουν σε επαφή οι οπαδοί των δύο ομάδων και δημιουργηθούν επεισόδια.
Όπως προαναφέραμε, με απόφαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν χορηγήθηκαν εισιτήρια στους φιλάθλους της Νίκης και στο Στάδιο θα εισέρχονται μόνο οι κάτοχοι των μίνι εισιτηρίων διαρκείας που εξέδωσε η ΠΑΕ.
Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)
Βοηθοί: Κουρέντας (Τρικάλων), Περικλείδης (Μακεδονίας)
4ος διαιτητής: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)
Η βαθμολογία
(1η αγωνιστική)
1. Ολυμπιακός 4
2. Παναιτωλικός 2
3. Νίκη 1
4. Ηρακλής 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger