Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ενδιαφέρον από Κατάρ για τη Σκιάθο

Εντονο είναι σύμφωνα με πληροφορίες  το επενδυτικό ενδιαφέρον του πρωθυπουργού του Κατάρ για την Σκιάθο, την οποία επισκέφτηκε με την πολυτελή θαλαμηγό του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζασίμ Αλ Θανί έχει στρέψει το βλέμμα του προς την κατεύθυνση «φιλέτων» του νησιού, σε διάφορες περιοχές όπως οι Κουκουναριές, αλλά και τα νησιά Άρκος και Τσουγκριάς, που βρίσκονται στην θαλάσσια περιοχή της Σκιάθου. Η είδηση της επίσκεψης του Πρωθυπουργού του Κατάρ, που είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας μέσω του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, έχει κάνει τον γύρο της Ελλάδας, φθάνοντας, όπως είναι φυσικό, μέχρι το εξωτερικό.
            Το όνομα του πρωθυπουργού του Κατάρ συζητείται εντόνως στο νησί, ενώ όπως αναφέρουν οι ντόπιοι, θα αποφέρει πολλά οφέλη, ενδεχόμενη επενδυτική του κίνηση, στην τοπική οικονομία. Η υπερπολυτελής θαλαμηγός του Πρωθυπουργού του Κατάρ παραμένει στο νησί, αλλά ο ίδιος αναχώρησε με το ιδιωτικό του ελικόπτερο, το μεσημέρι της Δευτέρας, από το ελικοδρόμιο που βρίσκεται πάνω στο πλωτό του παλάτι, με την προοπτική να επιστρέψει σύντομα.

            Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο Τζασίμ Αλ Θανί βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με επιχειρηματίες του νησιού, διότι τον ενδιαφέρει το real estate και οι επενδύσεις γενικότερα στην Σκιάθο, αλλά σε συνδυασμό με ισχυρούς τοπικούς επιχειρηματίες. Σε κάθε περίπτωση, θεωρείται τύχη αγαθή για την περιοχή μας και την Σκιάθο ειδικότερα,  η επίσκεψή του στο νησί, στο πλαίσιο καλοκαιρινών διακοπών με την οικογένειά του, ενώ όπως αναφέρουν στελέχη που κατέχουν τα θέματα του τουρισμού, η συγκεκριμένη επίσκεψη είναι εξαιρετικά σημαντική από κάθε άποψη.
            Ο Πρωθυπουργός του Κατάρ, η οικογένειά του και η πολυμελής του συνοδεία δείπνησαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο «White view» restaurant του ξενοδοχείου Skiathos Palace, όπου απόλαυσαν εκλεκτές λιχουδιές. Αντικείμενο γενικού θαυμασμού έχει γίνει, στο μεταξύ, το πολυτελές σκάφος «Αλ Μιργκάμπ» του Πρωθυπουργού του Κατάρ, το οποίο αγκυροβόλησε από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην παραλία Μάραθα,  σε απόσταση αναπνοής από τις Κουκουναριές. Το πλωτό παλάτι, μήκους 140 περίπου μέτρων, το οποίο έχει Έλληνα καπετάνιο, είναι το όγδοο μεγαλύτερο του κόσμου και παραμένει, όπως προαναφέρθηκε, αγκυροβολημένο στο ίδιο σημείο, μέχρι νεωτέρας.
            Το πολυτελές σκάφος «Αλ Μιργκάμπ» του Πρωθυπουργού του Κατάρ Τζασίμ Αλ Θανί μαγνητίζει τα βλέμματα με το μέγεθος και την πολυτέλεια του, καθώς διαθέτει όλες τις ανέσεις, πέραν των χώρων υποδοχής, όπως ελικοδρόμιο, εσωτερική κι εξωτερική πισίνα, τζακούζι, αίθουσα σινεμά, οκτώ μπαρ σε όλα τα επίπεδα, τζετ σκι κλπ, που το κατατάσσουν στα κορυφαία και πλέον εντυπωσιακά,  διεθνώς.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

US53XX txxerkpndymo, [url=http://quvjsxvjalrq.com/]quvjsxvjalrq[/url], [link=http://lsepxqkqdesp.com/]lsepxqkqdesp[/link], http://mukrptswdveq.com/

Powered By Blogger