Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Κοινό συλλαλητήριο ΟΛΜΕ,ΠΟΕ-ΟΤΑ και άλλων Σάββατο29.6.στις11.30 πλ.Καραϊσκάκη

κοινό συλλαλητήριο οργανώνουν η ΟΛΜΕ, η ΠΟΕ-ΟΤΑ και άλλες ομοσπονδίες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, το Σάββατο 29 Ιουνίου, στις 11.30 το πρωί, στην πλατεία Καραϊσκάκη.
«Αιτία πολέμου» χαρακτηρίζουν οι καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης το ενδεχόμενο απολύσεων, διαθεσιμότητας ή υποχρεωτικής μετάθεσης εκπαιδευτικών, και ζητούν από τον υπουργό Παιδείας να διαψεύσει δημόσια τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι μέχρι τις 8 Ιουλίου 8.000 εκπαιδευτικοί θα τεθούν σε διαθεσιμότητα

Σε σχετική ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) καλεί τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν στο κοινό συλλαλητήριο που οργανώνουν η ΟΛΜΕ, η ΠΟΕ-ΟΤΑ και άλλες ομοσπονδίες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, το Σάββατο 29 Ιουνίου, στις 11.30 το πρωί, στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι το ΔΣ της Ομοσπονδίας θα επιδιώξει αύριο, με παράσταση διαμαρτυρίας του, να λάβει συγκεκριμένες απαντήσεις από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.

Τέλος, επισημαίνεται ότι στο 16ο συνέδριο της Ομοσπονδίας, που αρχίζει τις εργασίες του την επόμενη Κυριακή 30-6-13, στην Αθήνα, θα λάβει αγωνιστικές αποφάσεις για το επόμενο διάστημα. Καλούν δε σε συγκρότηση κοινού μετώπου με όλους τους εργαζόμενους που αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο απόλυσης/διαθεσιμότητας, προειδοποιώντας: «Θα είμαστε όλο το καλοκαίρι σε αγωνιστική ετοιμότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger