Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Το «Oriana» εγκαινίασε τη σεζόν για την..

 Το κρουαζιερόπλοιο "Oriana", που κατέπλευσε χθες το πρωί στο Αργοστόλι και έδεσε στο λιμάνι, έκανε «ποδαρικό» στην τουριστική σεζόν για την Κεφαλλονιά. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ από το κρουαζιερόπλοιο αποβιβάστηκαν περίπου 2.000 τουρίστες, που θα περιηγήθηκαν στην πρωτεύουσα του νησιού και σε άλλες περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.