Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

«Φατμαγκιούλ» Fatmagülün Suçu Ne : 28.Bölüm FATMAGUL ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ 55-56 Μετά την ομολογία της αγάπης....


Μετά την ομολογία της αγάπης karim, Fatmagül ενθουσιασμένοι να εμπιστευτεί κάποιος πάλι, παρά όλες τις αρνητικότητα, ακόμη και αν είχε την Kerimli Vural, Karim, η επόμενη ζωή, θέλετε να δώσετε μια ευκαιρία .. Karim πιστεύει ότι αυτή η συνάντηση θα εξορθολογίσει.
Οι λαοί πίσω στο σπίτι το βράδυ για να φάει την προγραμματισμένη κατάποση ενθουσιασμένοι .. Είναι επίσης το πρώτο τους συναπόφασης με το Κοράνι και Fatmagülün, θα είναι οι πρώτες οικογενειακά γεύματα .. Fatmagülün είναι σημαντικό να τρώνε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επούλωσης. Αλλά εκείνοι γύρω από το τραπέζι Fatmagülün ζει εκείνη την ημέρα δεν ξέρω τι. Παρά το γεγονός ότι το εσωτερικό του φωτιά εγκαύματα Fatmagül η νύχτα θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν ..
Μετά την επιστροφή στο σπίτι, έρχονται σε σύγκρουση με Fatmagül και το Κοράνι .. Fatmagülün είπε, Κερίμ προετοιμάζει το έδαφος για μια νέα απόφαση.
Από την άλλη πλευρά, ο Μουσταφά, Fatmagülün λύπη εγκατάλειψη ιδιοκτησία έργα Asu'yu. Asunun Bilal είναι στα χέρια των ανδρών έχουν μάθει, για μια ακόμη φορά, κάνει μια συμφωνία για τη ζωή του .. Ωστόσο, το επίπεδο του δεν γνωρίζουν το πόδι τους στην παγίδα του Ερντογάν.
Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις τύψεις, η μητέρα του ζούσε κάτω από το τελικό Vural περίπτωση, έχει ήδη αποφασιστεί για τη ζωή, το θάνατο, θέλει να αντιμετωπίσει για τελευταία φορά πριν από τον τίτλο Fatmagülle.
Προκαλείται να είναι απογοητευμένος με την ίδια στιγμή Fatmagül Κοράνι, προκειμένου να αποδείξει την αγάπη του, κάνει μια απόφαση και ότι η απόφαση θα αλλάξει τις ζωές των εργαλείων όλους ..
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger