Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Γ.Σ. και εκλογές στον Ν.Ι.Κ.Ο. Σκοπέλου Σήμερα

O Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Κολυμβητικός Όμιλος Σκοπέλου καλεί τα μέλη του σε ετήσια Γενική συνέλευση την Κυριακή 7 Απριλίου στις 9 μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα απολογισμός έργου Δ.Σ. - εκλογές.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα οικονομικώς εντάξει μέλη του ομίλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.