Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Σύλληψη για κλοπή μοτοποδηλάτου και διάθεση ναρκωτικών ουσιών

Σύλληψη για κλοπή μοτοποδηλάτου και διάθεση ναρκωτικών ουσιώνΣυνελήφθησαν χθες το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, δύο Ελληνες ηλικίας 46 και 42 ετών, για κλοπή μοτοποδηλάτου και διάθεση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, οι δύο ημεδαποί κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε δίκυκλο μοτοποδήλατο, ιδιοκτησίας 46χρονου, το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχαν αφαιρέσει λίγες ώρες νωρίτερα από την πόλη του Βόλου. Το δίκυκλο μοτοποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Επιπλέον, στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια (1) χάρτινη συσκευασία με κάνναβη βάρους (2,4) γραμμαρίων και εκατόν τριάντα (130) ναρκωτικά χάπια.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες κατείχαν τις προαναφερόμενες ναρκωτικές ουσίες με σκοπό την περαιτέρω διάθεσή τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.