Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Σύλληψη για κλοπή μοτοποδηλάτου και διάθεση ναρκωτικών ουσιών

Σύλληψη για κλοπή μοτοποδηλάτου και διάθεση ναρκωτικών ουσιώνΣυνελήφθησαν χθες το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, δύο Ελληνες ηλικίας 46 και 42 ετών, για κλοπή μοτοποδηλάτου και διάθεση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, οι δύο ημεδαποί κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε δίκυκλο μοτοποδήλατο, ιδιοκτησίας 46χρονου, το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχαν αφαιρέσει λίγες ώρες νωρίτερα από την πόλη του Βόλου. Το δίκυκλο μοτοποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Επιπλέον, στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια (1) χάρτινη συσκευασία με κάνναβη βάρους (2,4) γραμμαρίων και εκατόν τριάντα (130) ναρκωτικά χάπια.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες κατείχαν τις προαναφερόμενες ναρκωτικές ουσίες με σκοπό την περαιτέρω διάθεσή τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger