Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Λύπη, στεναχώρια & απογοήτευση για τον τόπο μου

Ημερομηνία:01/04/2013


Λύπη, στεναχώρια & απογοήτευση για τον τόπο μου

Ο τόπος μας είναι ένας παράδεισος, αλλά δυστυχώς οι άνθρωποι σε απογοητεύουν πολύ. Καταγγελίες ο ένας στον άλλον, κακία, μίση και πάθη. Καμία υπόσταση τα αίτια των περισσότερων καταγγελιών , οι πιο πολλές τηλεφωνικές , με ψευδή στοιχεία, προς όλες τις υπηρεσίες, με αποτέλεσμα το λιγοστό προσωπικό αυτών να ασχολείται με αυτές και να καθυστερεί την τρέχουσα δουλειά για θέματα τελικά άνευ ουσίας.Υποβλήθηκαν παράπονα στις γενικές διευθύνσεις των υπηρεσιών αυτών για το θέμα που έχει προκύψει και διατάχθηκε εισαγγελική παραγγελία για την παρακολούθηση των τηλεφωνικών κλήσεων και όχι μόνο και την διασταύρωση των στοιχείων των καταγγελόντων, προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα αυτό με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.
Ενώ θα έπρεπε την εποχή αυτή της κρίσης ,που διανύουμε, όλοι να βαδίζουμε ενωμένοι και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον ,εμείς οι ίδιοι προσπαθούμε να νεκρώσουμε την τοπική κοινωνία.
Από την άλλη όλοι είμαστε προβληματισμένοι για την πορεία της τουριστικής κίνησης στο νησί μας.
Καλό ,λοιπόν, θα είναι να προβληματιστούμε για τους εαυτούς μας , να κάνουμε την αυτοκριτική μας , μήπως τελικά η συμπεριφορά μας είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια στην ανάπτυξη του τόπου μας (οικονομική, κοινωνική, πνευματική κ.α.) και όχι τόσο η οικονομική κρίση?
Τελειώνοντας αναφέρω τα συναισθήματα που με γεμίζει το νησί αυτό :λύπη ,στεναχώρια και συνάμα απογοήτευση.


Ένας απογοητευμένος
υπάλληλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger