Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. 5,2 ΡΙΧΤΕΡ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.

seismos
Ισχυρή σεισμική δόνηση έγινε στις 14:26 μμ αισθητή στην Κρήτη, η οποία διήρκεσε για αρκετά δευτερόλεπτα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου αλλα και του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου το μέγεθος του σεισμού ήταν 5,2 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ.
Το επίκεντρό του εντοπίζεται στην θαλάσσια περιοχή σε απόσταση 57 χιλιομέτρων νότια της Αγ.Γαλήνης σε απόσταση 10 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά της Γαύδου.
Το εστιακό του βάθος εκτιμάται στα 40 χιλιόμετρα. Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς ή ζημιές.
Μόλις χθες έγιναν αισθητοί στο νησί ακόμη τρεις σεισμοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.