Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

16:30 ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΤΕΛΙΚΟΣ ΒΟΛΕΪ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩ

Φωτογραφία για Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΤΗΣ Α1 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Ξεκινούν οι τελικοί της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Η ομάδα μας με ντεσαβαντάζ έδρας και μεταφέροντας τις δύο ήττες τις κανονικής περιόδου για να «παραμείνει ζωντανή» στη διεκδίκηση του τίτλου χρειάζεται νίκη απέναντι στην ΑΕΚ την οποία αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (16:30, ΕΤ1) στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι προπονητές και οι αρχηγοί των δύο φιναλίστ παρέθεσαν συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΟΠΕ και μίλησαν για τους στόχους και τις επιδιώξεις τους.

Την εκδήλωση προλόγισεο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιάννης Στουραϊτης ο οποίος δήλωσε: «Καλωσορίζω τις δύο κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας αυτή την περίοδο. Θα διεκδικήσουν από αύριο τον τίτλο του πρωταθλήματος και εμείς έχουμε διάθεση να δώσουμε έμφαση στο γεγονός, σε μια πραγματικά δύσκολη εποχή, όπου οι ομάδες, η ομοσπονδία και ο καθένας ατομικά, δοκιμαζόμαστε από την κρίση. Οι ομάδες επενδύουν και οι δύο καλύτερες διεκδικούν το πρωτάθλημα. Η Ομοσπονδία θα είναι αρωγός στην προσπάθεια, παρότι δεν έχει δυνατότητες μεγάλες σε οικονομικό επίπεδο».

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Απόστολος Οικονόμου σχολίασε: «Συγχαρητήρια στις δύο ομάδες που βρισκόμαστε εδώ. Είπα και στις παίκτριές μου πως πρόκειται για δύο ισάξιες ομάδες και τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Πιστεύω στις παίκτριές μου ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει και θα κρατήσουμε το Κύπελλο στο σπίτι μας. Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του μαγεία και ιστορία και το αυριανό θα είναι διαφορετικό. Η ΑΕΚ ξέρει τον Ολυμπιακό και ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ. Θα κριθεί λοιπόν και αυτό στις λεπτομέρειες. Όταν τα σετ κλείνουν, θα μετρήσει ποια ομάδα θα έχει απαιτούμενη συγκέντρωση και ψυχολογία. Δεν το βλέπουμε αλαζονικά, να το ξέρετε αυτό. Ο Ολυμπιακός θα παίξει χωρίς άγχος, ενώ εμάς μας έχουν βάλει τον τίτλο του φαβορί. Αλλά δεν θα μπούμε με αυτή τη λεζάντα. Μέσα από πολλές δυσκολίες και τραυματισμούς, φτάσαμε να διεκδικήσουμε αυτό που αξίζουμε, τη νίκη. Το να κερδίζεις το πρωτάθλημα απέναντι στον Ολυμπιακό είναι μεγάλο κίνητρο. Αν αύριο τελειώσει με το καλό θα είναι ό,τι καλύτερο για την ΑΕΚ».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Τέλης Σωτήρχος σημείωσε: «Φτάσαμε στην τελική ευθεία και αντικειμενικά είναι οι δύο ομάδες με τις καλύτερες περιόδους στο πρωτάθλημα που θα παίξουν για τον τίτλο. Υπάρχει το 0-2, αλλά αισιοδοξώ και ευελπιστώ πως αύριο θα είναι μια καινούρια αρχή και θα κατακτήσουμε τη νίκη. Ελπίζω να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων και να κερδίσει ο καλύτερος. Σίγουρα πρόκειται για τελείως διαφορετικό ματς σε σχέση με τα άλλα τρία. Αύριο θα παίξει πρωταρχικό ρόλο η ψυχολογία και θα μετρήσουν λιγότερο τα τεχνικά και τακτικά στοιχεία. Οι παίκτριες του Ολυμπιακού δεν επηρεάζονται από τον κόσμο. Μπορούμε να τον ξεπεράσουμε. Το πρόβλημα μας είναι να ξεπεράσουμε τον κακό εαυτό μας. Χάνουμε στις λεπτομέρειες και αυτό πρέπει να ξεπεράσουμε».

Η αρχηγός της Ένωσης, Σόνια Μποροβίνσεκ επεσήμανε: «Περιμένω πώς και πώς να έρθει το αυριανό ματς για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε ψυχολογικό αβαντάζ, πλεονέκτημα έδρας και το 2-0 στις νίκες και θέλω πολύ αύριο να τελειώσει και να σηκώσουμε την κούπα στη Νέα Φιλαδέλφεια».
Η αρχηγός των «ερυθρόλευκων», Δήμητρα Γιακουμή είπε: «Είμαστε προετοιμασμένες και θα πάμε στη Νέα Φιλαδέλφεια να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε πως είμαστε πίσω με 2-0 καθώς μετρούν τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου, κάτι που πρέπει η ομοσπονδία να χειριστεί ανάλογα και τα πλέι οφ να ξεκινούν σε μηδενική βάση. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ανατροπή αύριο, μέσα σε μία καυτή έδρα και εύχομαι να είμαστε νικητές. Έχουμε κερδίσει την ΑΕΚ στην έδρα της και θεωρώ πως μπορούμε να το ξανακάνουμε. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς η ΑΕΚ είναι το φαβορί. Εμείς πρέπει να έχουμε ψυχική δύναμη να δείξουμε ότι είμαστε Ολυμπιακός και να ανατρέψουμε το εις βάρος μας αποτέλεσμα. Τρεις φορές με την ΑΕΚ φέτος, ξεκινάμε δυναμικά, αλλά μετά ο αντίπαλος βρίσκει λύσεις και τελειώνει το παιχνίδι. Τίποτα όμως, δεν έχει τελειώσει. Μας δίνεται η δυνατότητα να αποδείξουμε το αντίθετο και θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό τη νίκη».16:30 ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΤΕΛΙΚΟΣ ΒΟΛΕΪ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ) AEK-OLYMPIAKOS Live Streaming Link TV-2 TV-3 (TV-3 Μονο Εντος Ελλαδας)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

[url=http://orderpriligydirectly.com/#dndsn]buy priligy 30 mg[/url] - buy priligy 90 mg , http://orderpriligydirectly.com/#dekng buy generic priligy

Ανώνυμος είπε...

Hello veгy coοl blog!! Man .. Beautiful ..
Amazing .. I will bookmark уour web
site and take the feeds also? I'm satisfied to seek out so many useful information right here within the publish, we need develop extra strategies in this regard, thank you for sharing. . . . . .

Here is my blog post :: profesjonalna fotografia

Powered By Blogger