Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Η Καλλιμούκου προκαλεί όσους την εμπλέκουν σε βίζιτες (VIDEO)

Η Καλλιμούκου προκαλεί όσους την εμπλέκουν σε βίζιτες (VIDEO)
«Να δω πόσο μάγκες είστε» έγραψε το μοντέλο στο Facebook.

Απάντηση μέσω Facebook έδωσε η πανελίστρια της Ελένης Μενεγάκη, Αντωνία Καλλιμούκου (φωτό) σε όσους την εμπλέκουν σε «βίζιτες». Το όνομά της  ενεπλάκη στην υπόθεση ενός εστεμμένου μοντέλου που συνελήφθη στο Μπάνσκο για πορνεία και η όμορφη κοπέλα θέλησε να απαντήσει.



Στην επιστολή της σημειώνει: «Στη συγκεκριμένη περίπτωση η σιωπή δεν είναι χρυσός. Δεν μιλάνε αυτοί που φοβούνται...Δυστυχώς υπάρχουν συγκεκριμένοι άθλιοι δημοσιογράφοι στα sites που για να κερδίσουν μερικά κλικ γράφουν και "φωτογραφίζουν" έξυπνα μια πρώην εστεμμένη, πανελίστρια σε καθημερινή εκπομπή με μεγάλη τηλεθέαση και μπλα μπλα, που τη δεδομένη χρονική στιγμή είμαι  μόνο εγώ.

»Θα τους στείλω στη Διακαιοσύνη και θα ξεφτυλίσω με στοιχεία τη δημοσιογραφική τους αθλιότητα. Για όσους δεν με ξέρουν και αναρωτιούνται, θα με μάθουν στην πορεία. Ειδικά ένας συγκεκριμένος δημοσιο-κάφρος, που ζει και αναπνέει για να σπιλώνει υπολείψεις, θα υποφέρει.

»Η Αντωνία Καλλιμούκου δεν δέχεται παιχνίδια που μπορεί να τη βλάψουν. Είναι καθαρή, δεν πουλιέται και παλεύει να τη βγάζει με ένα μισθό. Φιλαράκι, εσύ ξέρεις ποιος είναι ο σκατόψυχος. Wait for me».

»ΥΓ: Σε παρακαλώ. Αν βρεις στοιχεία, βγάλτα στη φόρα και δεσμεύομαι να μην σου κάνω μήνυση. Να δούμε πόσο μάγκας είσαι».
Εν τω μεταξύ το πρώην μοντέλοι ξέσπασε σήμερα το πρωί για το ίδιο θέμα στην εκπομπή της Μενεγάκη, όπου και συμμετέχει ως μέλος του πάνελ.
Δείτε το βίντεο...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

паровые котлы для дома

[url=http://otoplenie-kottedj.poroferma.ru.com/montazh-batarei-otopleniya-shodnya-757.html]монтаж батарей отопления сходня[/url]

проект отопление

[url=http://5750505.poroferma.ru.com/id4594.htm]котлы для теплых полов[/url]

рассчитать стоимость отопления

[url=http://978-14-04.poroferma.ru.com/otoplenie-id-2060.htm]установка радиаторов отопления орехово зуево[/url]

dlo

[url=http://otoplenie.poroferma.ru.com/razvodka-trub-otopleniya-v-dome.html]разводка труб отопления в доме[/url]

опрессовка систем отопления цена

[url=http://poroferma.ru.com/ustanovka-kotelnyh-volodarskogo.html]установка котельных володарского[/url]

Powered By Blogger