Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Ενόχληση της ΝΔ για τα επεισόδια κατά του Βορίδη στην Καβάλα (video)

Ακυρώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα η συνέντευξη Τύπου του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της ΝΔ, Μάκη Βορίδη, στην Καβάλα, μετά την εισβολη εργαζομένων στην Kavala Oil.

Ενόχληση έχουν προκαλέσει στη ΝΔ τα επεισόδια στην Καβάλα με την εισβολη εργαζομένων της Kavala Oil κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της ΝΔ Μάκη Βορίδη σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Ευθυμιάδης, σε δήλωσή του τόνισε «οι εργαζόμενοι ήρθαν αποφασισμένοι στο ξενοδοχείο για να προκαλέσουν επεισόδια. Εμείς είχαμε την επιθυμία να κάνουμε διάλογο μαζί τους αλλά δυστυχώς δεν μας έδωσαν κανένα περιθώριο. Εκφράζω την λύπη μου γι' αυτά τα απαράδεκτα γεγονότα».

Την Παρασκευή
οι εργαζόμενοι έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και μπήκαν στο ξενοδοχείο, όπου φωνάζοντας συνθήματα αναποδογύρισαν τραπέζια και έσπασαν ποτήρια και πιάτα.

Η κατάσταση παρέμεινε έκρυθμη για πολλή ώρα, με αποτέλεσμα ο κ. Βορίδης να παραμείνει αποκλεισμένος στο δωμάτιό του και οι διοργανωτές να ακυρώσουν τη συνέντευξη Τύπου και τη συγκέντρωση στην οποία θα μιλούσε ο πρώην υπουργός.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τη νέα σύμβαση εκμετάλλευσης των πετρελαίων του Πρίνου, που προβλέπει οτι συνδικαιουχος των κοιτασμάτων πετρελαίου θα γίνει και η μητρική εταιρεία Energean Oil & Gas.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger