Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Fatmagülün Suçu Ne : 21.Bölüm FATMAGUL-ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 41-42 O Μουσταφά, αποφασίζει να πάρει εκδίκηση



Μουσταφά και Fatmagül αντιμετωπίζουν για πρώτη φορά μετά από τις εμπειρίες. Μήνες πριν, μπροστά από ένα φλεγόμενο σπίτι vedalaşanlar ήσυχο., Τώρα, είναι παντρεμένη με κάποιον άλλο Fatmagülün μιλήσει μπροστά από το σπίτι .. Fatmagül αντιμετωπίζει το παρελθόν του, ο Μουσταφά, κατά το θα Fatmagül εντελώς διαφορετική.
Βγαίνοντας από το σπίτι για να πάει στο αστυνομικό τμήμα με το Κοράνι, στο σπίτι του Μουσταφά Mukaddesten είναι τρελός για να μάθουν ότι ... Fatmagül'ün να προστατεύσει τα εγχώρια τρεξίματα. Ήταν πλέον να αντέξουν οικονομικά τα πάντα.
Από την άλλη πλευρά, προκειμένου να είναι σε θέση να ανακτήσει τον έλεγχο των γεγονότων Resat σχίσιμο κάνει νέες κινήσεις. Κερίμ και δεν θα είναι εύκολο να σταματήσει Fatmagül'ün ξέρει πλέον πολύ καλά.
Fatmagülle μετά την αναμέτρηση, ο θυμός του είναι γνωστή Μουσταφά, αποφασίζει να πάρει εκδίκηση για την ενίσχυση της χρήματα, αλλά η τιμή θα καθορίσει τη δική τους .. Για άλλη μια φορά στέκεται πριν από λυσσασμένο Resat .. Resat μόνο εκείνη την ημέρα ένα απρόσμενο επισκέπτη Yaşaran'ın θα είναι πιο ..
Fatmagül συναισθήματα αλλάζουν κάθε μέρα, αλλά νιώθω βέβαιος Κοράνι δεν μπορεί να το παραδεχτεί ακόμη και για τον εαυτό του ... Karima δεσμεύεται να μην καμιά ελπίδα .. Αλλά σύντομα οι ευχές γίνονται πραγματικότητα Κοράνι. Στο τελικό σημείο θα πρέπει να περιμένουμε για Fatmagül

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger