Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Κλεμμένα Ονειρα-Fatmagul:

Κλεμμένα Ονειρα-Fatmagul:Τι νούμερα έκαναν χθες τα 2 σήριαλ του Mega?

Λίγες ημέρες πριν...αλλάξουν ώρα μεταξύ τους,το Mega είδε τη Fatmagul να σημειώνει το υψηλότερο ποσοστό της στην prime time. Φυσικά,αυτό έγινε μιας και έλειπε ο Σουλειμάν από την ζώνη 21.15-22.30. Το τουρκικό σήριαλ του Μεγάλου Καναλιού άγγιξε το
22,3% στο σύνολο και 21,1% στο νεανικό κοινό.
Το κοινό του Ant1 έχει...εκπαιδευθεί σε τούρκικα σήριαλ,δίνοντας χαμηλά νούμερα στον αγώνα του Europa League (13,9% και 15%).
Το 'Πακέτο' χάρισε στον Alpha το υψηλό 28,5% στο σύνολο και 17,8% στο κοινό 15-44.
Οσο για τα 'Κλεμμένα Ονειρα'?Κάθε ημέρα,'προβληματίζουν' με την απόφαση να συγκρουστούν με το ΄Σουλειμάν,καθώς σημειώνουν εκπληκτικές τηλεθεάσεις.Χθες,άγγιξαν το εξαιρετικό 45,7%...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.