Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Αναφορά Μεϊκόπουλου για παραμονή του Κέντρου Προστασίας Φυτών στο Βόλο

Αναφορά προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Τσαυτάρη Αθανάσιο, με θέμα: Παραμονή του Περιφερειακού Κέντρου Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Μαγνησίας στο νέο Οργανισμό του ΥΠΑΑΤ κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Μεϊκόπουλος.


Ο βουλευτής Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος μεταβιβάζει ως αναφορά, επιστολή που του επέδωσε ο Προϊστάμενος του Περιφερειακού Κέντρου Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Μαγνησίας σχετικά με την συνέχιση λειτουργίας του κέντρου στα πλαίσιο και του νέου Οργανισμού του ΥΠΑΑΤ που θα καταρτισθεί.


Όπως αναφέρεται στην επιστολή, «το συγκεκριμένο κέντρο λειτουργεί σε κτίριο ιδιοκτησίας του ΥΠΑΑΤ και στα πλαίσια του λειτουργούν πλήρως εξοπλισμένα και πιστοποιημένα κατά ISO 17025 εργαστήρια από το 2009.

Είναι επανδρωμένο με προσωπικό 22 ατόμων με τυπικά και ουσιαστικά προσόντα και στις εργασίες του συμπεριλαμβάνονται, εργασίες φυτοπροστασίας και εποπτεία ελέγχου σε Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα, έλεγχοι φυτοϋγειονομικοί, ποιοτικοί, ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων, καθώς και ένας μεγάλος αριθμός εργαστηριακών αναλύσεων.

Με βάση τα παραπάνω στοιχεία το προσωπικό του ΠΚΠΦ&ΠΕ Μαγνησίας ζητάει δικαίως να συνεχίσει το κέντρο τις εργασίες του στα πλαίσια του νέου Οργανισμού του ΥΠΑΑΤ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger