Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Αλλαγή «σκυτάλης» στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας , ο νέος αστυνομικός διευθυντής Γιώργος Ταμβάκης.τόνισε, προς τους διοικητές των τμημάτων ότι πρώτιστο καθήκον είναι να διασφαλιστούν τα δημοκρατικά και συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών στο πλαίσιο ευνομίας αλληλεγγύης και κοινής ειρήνης !!!

Ο ταξίαρχος Απ. Αλαμάνας παρέδωσε στο νέο διευθυντή Γ. Ταμβάκη
Σε μια σεμνή τελετή που έγινε σήμερα το μεσημέρι στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, άλλαξε η «σκυτάλη» της διοίκησης, με τον προαχθέντα σε ταξίαρχο Απόστολο Αλαμάνα, που αναλαμβάνει υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, να παραδίδει στον αστυνομικό διευθυντή Γιώργο Ταμβάκη.

Η τελετή παράδοσης - παραλαβής της διοίκησης έγινε παρουσία των διοικητών των αστυνομικών τμημάτων και αστυνομικού προσωπικού, στον πέμπτο όροφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, που χαιρέτισαν τον μέχρι πρότινος αστυνομικός διευθυντή τους, ευχόμενη καλή σταδιοδρομία στη συνέχεια.
Ο νέος αστυνομικός διευθυντής και το προσωπικό της Α.Δ. Μαγνησίας, προσέφεραν στον ταξίαρχο τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στην υπηρεσία.


Αποχαιρετώντας τον Απ. Αλαμάνα, ο νέος αστυνομικός διευθυντής τόνισε, προς τους διοικητές των τμημάτων ότι πρώτιστο καθήκον είναι να διασφαλιστούν τα δημοκρατικά και συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών στο πλαίσιο ευνομίας αλληλεγγύης και κοινής ειρήνης. Απηύθυνε δε κάλεσμα προς τους πολίτες της Μαγνησίας σε κοινό αγώνα ενάντια στο έγκλημα υποβοηθώντας το έργο των ανδρών και γυναικών της ΕΛ.ΑΣ. στηρίζοντάς τους πρώτιστα ηθικά και ψυχικά.

«Σύγχρονη Αστυνομική Διεύθυνση»
Ο ταξίαρχος, από την πλευρά του, αφού ευχαρίστησε το προσωπικό της Α.Δ. Μαγνησίας και εξέφρασε τη συγκίνησή του δήλωσε ότι νιώθει υπερήφανος που η πατρίδα του εμπιστεύτηκε τη θέση του αστυνομικού διευθυντή Μαγνησίας και την εκπροσώπηση σε κρίσιμες θέσεις, τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδας.

«Παρέλαβα την ΑΔΜ σε μια δύσκολη χρονικά στιγμή τόσο για την περιοχή της Μαγνησίας όσο και για την υπόλοιπη επικράτεια. Επωμίσθηκα βαριά ευθύνη έναντι, του Σώματος της ΕΛ-ΑΣ, της τοπικής κοινωνίας, απέναντί σας, αλλά και της Πατρίδος συνολικά. Θεωρώ ότι την έφερα στο ακέραιο σε πέρας. Παρά τις δυσχερείς συνθήκες προχωρήσαμε τάχιστα στον εντοπισμό των τοπικών προβλημάτων και διαμορφώσαμε μια σύγχρονη και ευέλικτη αστυνομική διεύθυνση ικανή να ανταποκριθεί στις τρέχουσες αλλά και στις μελλοντικές ανάγκες ασφάλειας της περιοχής, αξιοποιώντας τους υπάρχοντες ανθρώπινους και οικονομικούς πόρους και υποδομές», υπογράμμισε ο Απόστολος Αλαμάνας.

Αφού αναφέρθηκε στις προσπάθειες του προσωπικού και εξέφρασε τις ευχαριστίες του, τους προέτρεψε να συνεχίσουν να ασχολούνται με επαγγελματικό ζήλο στα καθήκοντά τους και να θέσουν στο κέντρο των ενεργειών και της δραστηριότητάς τους τον άνθρωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger