Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού ο Ευθύμης Ρεντζιάς

Εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού ορίστηκε ο περιφερειακός σύμβουλος και π. αντιπεριφεριάρχης κ. Ευθύμης Ρεντζιάς, με σημερινή απόφαση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού.
Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Η αιρετή Περιφέρεια έχει δείξει εξ αρχής την ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνει στην ανάπτυξη του αθλητισμού στη Θεσσαλία, στην διάδοση των αθλητικών ιδεωδών και του ευ αγωνίζεσθε. Μέσα από μια σειρά μεγάλων διοργανώσεων επιθυμούμε να φέρουμε τους Θεσσαλούς και κυρίως τους νέους ανθρώπους, κοντά στον αθλητισμό, απομακρύνοντας τους από τις επικίνδυνες ατραπούς της ζωής. Στην προσπάθειά μας αυτή ο Ευθύμης Ρετζιάς με την πείρα που διαθέτει και με τη διάθεσή του για προσφορά, πρόκειται να βοηθήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην επίτευξη των στόχων μας».
Παράλληλα όπως έγινε γνωστό στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων λειτουργεί ήδη ειδικό γραφείο αθλητισμού, ενώ στελέχη της Περιφέρειας Θεσσαλίας στις Π. Ενότητες προγραμματίζουν και συντονίζουν τις αθλητικές διοργανώσεις, που πραγματοποιεί η αιρετή Περιφέρεια.

Κάποιες από τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας:


ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger