Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Στο κλαμπ των “εκατομμυριούχων” και ο τηλεμαϊντανός Αλέξης Μητρόπουλος.

Άλλος για το εκατομμύριο

Στο κλαμπ των “εκατομμυριούχων” και ο τηλεμαϊντανός Αλέξης Μητρόπουλος.
Η πρώην γλάστρα των πρωϊνάδικων εξετάζεται από τον ΣΔΟΕ για απόκρυψη αμοιβής ενός εκατομμυρίου δολαρίων (1.000.000 $) πίσω στο μακρινό και εκσυγχρονιστικό 1999.
Ο “εργατολόγος” που ξεκίνησε την καριέρα του ως διακοσμητική γλάστρα του Αυτιά και του Παπαδάκη, όπως ακριβώς η Μενεγάκη είχε ξεκινήσει ως γλάστρα του Πολυχρονίου, ανέβηκε γρήγορα τα σκαλιά της τηλεοπτικής καταξίωσης και έφτασε να γίνει μέχρι και βουλευτής με τον Συριζα.
Ο Μητρόπουλος διατείνεται οτι ναι μεν έχωσε το εκατομμύριο στην (αριστερή) τσέπη, αλλά οτι το δήλωσε και οτι είναι αθώος.
Όπως αθώος είναι ο Κούβελος για το 1 εκατομμύριο ευρώ που είχε βγάλει στο εξωτερικό.
Όπως και ο Τσουκάτος για το 1 εκατομμύριο μάρκα που είχε φέρει μαύρα στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ. Αφού εδώ και 10 χρόνια δεν έχει ενοχληθεί από κανέναν εισαγγελέα, αθώος και αυτός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.