Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Ανέλαβε ο Χαραλαμπίδης, τρίτη θητεία στη Νίκη σε τρεις συνεχόμενες σεζόν!

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης επιστρέφει για τρίτη θητεία στη Νίκη Βόλου καθώς η πρόσληψή του ανακοινώθηκε επισήμως πριν από λίγο από την κυανόλευκη ΠΑΕ. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: "Στην τεχνική ηγεσία της Νίκης Βόλου θα βρίσκεται από σήμερα ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, ο οποίος αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά του". Έτσι, στον κυριακάτικο αγώνα με τον Βύζαντα, η Νίκη θα έχει νέο προπονητή.

Μπορεί να χαρακτήρισε προχθές τη Νίκη Βόλου "ομάδα της καρδιάς του", αλλά ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν έφυγε με τις καλύτερες των εντυπώσεων δύο φορές, πέρυσι και πρόπερσι από την ομάδα. Ο κόσμος ήταν κάπως "μουδιασμένος" τις προηγούμενες ημέρες όταν ακούστηκε το όνομά του, περιμένοντας ίσως έναν πιο έμπειρο τεχνικό για να οδηγήσει τους "κυανόλευκους" στην άνοδο. Ωστόσο, από όλες τις επιλογές που υπήρχαν, ο Ανδρέας Πάτσης έκρινε ότι ήταν ο καταλληλότερος για το υπόλοιπο της σεζόν. Έχει πλέον να διαχειριστεί ένα ρόστερ πολύ καλύτερο απ' ότι στις προηγούμενες θητείες του, μία ομάδα που δεν έχει τα προβλήματα του παρελθόντος και καλείται πλέον να παρουσιάσει το έργο του μέσα από νίκες και φυσικά την αλλαγή κατηγορίας.
Xαραλαμπίδης: "Έρχομαι να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βρεθεί η ομάδα εκεί που της αξίζει"
Τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος προπονητής της Νίκης έκανε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης στο magnesiasports, δηλώνοντας αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Καθ' οδόν για το Βόλο λοιπόν, ο Απ. Χαραλαμπίδης μάς τόνισε: "Έρχομαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα που την γνωρίζω καλά καθώς δούλεψα σε αυτή άλλες δύο φορές και θέλω να τη βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να πετύχει τους στόχους της.

Η Νίκη Βόλου έχει από τα καλύτερα υλικά στην κατηγορία, δυναμική που άλλες ομάδες δεν διαθέτουν και αξίζει να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ. Καλούμαστε τώρα να ξεπεράσουμε μια περίοδο ντεφορμαρίσματος ώστε να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί στη συνέχεια. Είναι μεγάλη χαρά για εμένα να βοηθήσω τη Νίκη Βόλου να κατακτήσει το μεγάλο στόχο της ανόδου που της αξίζει"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger