Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Τσίτας ο αντι-Πετρόπουλος

Λύση στη «βόμβα» που έσκασε στην ΑΕΚ λίγες ώρες πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ψάχνει ο Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον Θωμά Τσίτα στη θέση του Αντώνη Πετρόπουλου.

Τσίτας ο αντι-Πετρόπουλος
Η είδηση του τραυματισμού του Αντώνη Πετρόπουλου εξέπληξε δυσάρεστα τους ανθρώπους της ΑΕΚ εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

Ο 27χρονος επιθετικός θα μείνει εκτός αποστολής από το αυριανό παιχνίδι, λόγω ενοχλήσεων που αισθάνεται στη δεξιά γάμπα και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Ένωση σε αυτό το εξαιρετικά δύσκολο ματς.

Ο Έλληνας φορ θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία και στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο θέλουν να μάθουν αν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τη Βέροια.

Από την πλευρά του, ο Έβαλντ Λίνεν δεν προτίθεται να ρισκάρει με τη συμμετοχή του παίκτη. Άλλωστε, υπάρχει ο φόβος αν αγωνιστεί να πάθει μεγαλύτερη ζημιά.

Από εκεί και πέρα, ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει στη θέση του Πετρόπουλου έναν ποδοσφαιριστή που δεν φαινόταν ότι βρισκόταν στα άμεσα πλάνα του.

Ο λόγος για τον Θωμά Τσίτα, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο 22χρονος παίκτης είχε μείνει εκτός αποστολής από τους αγώνες με ΠΑΟΚ, Πλατανιά και Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, στη χθεσινή προπόνηση ο Λίνεν δοκίμασε εκείνον ως… μπροστάρη της επίθεσης και στα δύο συστήματα που επεξεργάζεται εν όψει του αυριανού ματς, αφού δεν τον έβγαλε από την ομάδα των βασικών που σκοπεύει να παρατάξει.

Ο Τσίτας θα προσπαθήσει να καλύψει με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο το κενό του Πετρόπουλου και το μόνο σίγουρο είναι πως τον περιμένει πολλή δουλειά στο «Καραϊσκάκη».

Όσον αφορά τα πλάνα του Γερμανού τεχνικού, οι «βασικοί» στο πρώτο μέρος του οικογενειακού διπλού έπαιξαν σε σχηματισμό 4-2-3-1 και στο δεύτερο σε 4-4-2 σε ρόμβο.

Όλα δείχνουν ότι κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κωνσταντόπουλος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – τους Τσουκαλά, Μπουγαΐδη, Κουτρουμπή και Τσουμάγκα.

Αν ο 60χρονος προπονητής επιλέξει το 4-2-3-1, τότε ως αμυντικοί χαφ θα αγωνιστούν ο Φέτσης με τον Ρίκκα, έχοντας στα πλάγια Φούντα και Κατίδη και τον Γκερέιρο σε πιο ελεύθερο ρόλο.

Αν, όμως, ο Λίνεν κατεβάσει με σύστημα 4-4-2 την Ένωση, τότε ο Φέτσης θα είναι «κόφτης», έχοντας στα πλάγια τους Κορδέρο και Κατίδη και τον Γκερέιρο πίσω από τον Τσίτα και του Φούντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger