Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΣΚΟΤΩΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ

24 χρόνια στον δολοφόνο με την τσάπα


Σε κάθειρξη 24 ετών συνολικά καταδικάστηκε χθες το απόγευμα, σε δεύτερο βαθμό, νεαρός αλλοδαπός, που δολοφόνησε με τσάπα 58χρονη ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου στη Σκιάθο τον Απρίλιο του 2010.
Πρωτόδικα, τον Μάιο του 2011, το πρωτοβάθμιο δικαστήριο της Λάρισας, τον είχε καταδικάσει σε ποινή ισόβιας κάθειρξης, χωρίς να του αναγνωρίσει ελαφρυντικά. Χθες το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου και μείωσε την ποινή σε κάθειρξη 20 ετών για ανθρωποκτονία και συνολικά 24 χρόνια με μια απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Ο Αφγανός υπήκοος μόλις είχε πάει στο ξενοδοχείο από την Αθήνα, στο οποίο είχε εργαστεί και στο παρελθόν και τα ξημερώματα της 11ης Απριλίου, με τσάπα έσπασε τζαμαρία δωματίου όπου κοιμόταν η συνιδιοκτήτρια και τη σκότωσε χτυπώντας την στο κεφάλι. Στη συνέχεια, πήγε σε άλλο χώρο του ξενοδοχείου, όπου βρίσκονταν ο σύζυγος και η κόρη του θύματος και χτύπησε τον άνδρα, με το ίδιο φονικό όργανο, τραυματίζοντάς τον. Ο νεαρός είπε στην απολογία του ότι φοβήθηκε και προσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη του λέγοντας ότι το θύμα τον έβριζε συνεχώς και του χρωστούσε χρήματα από την εργασία του.

Ποινή ισόβιας κάθειρξης, επιπλέον ποινή κάθειρξης και φυλάκισης 10 ετών και 12 μηνών και χρηματική ποινή 1500 ευρώ, επέβαλε χθες το μεσημέρι το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας σε Αφγανό υπήκοο, για το φόνο 58χρονης ξενοδόχου στις 11 Απριλίου 2010 στο ξενοδοχείο της στη Σκιάθο. Κατά της απόφασης ασκήθηκε έφεση. Την ενοχή του, κατά το κατηγορητήριο, ζήτησε ο εισαγγελέας της έδρας και πρότεινε να μην του δοθούν ελαφρυντικά. Το δικαστήριο επίσης απέρριψε τον ισχυρισμό της υπεράσπισης ότι ο δράστης βρισκόταν σε βρασμό ψυχικής ορμής, την ώρα του φόνου.
Εφ. Ελευθερία (Ε. Ρ.)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

[url=http://buykamagradirectly.com/#gpqnw]purchase kamagra[/url] - kamagra 100 mg , http://buykamagradirectly.com/#dgjld kamagra 100 mg

Powered By Blogger