Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Δική του ιστοσελίδα δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Βόλος: Δική του ιστοσελίδα δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας
Τη δική του ιστοσελίδα δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας,http://syriza-magnesia.gr, με την οποία φιλοδοξεί να συμβάλει σε μια ευρεία κινηματική και διαδραστική επικοινωνία, που θα δίνει ερεθίσματα για προτάσεις, απόψεις, δράσεις για ρήξεις και ανατροπές. «Με αναφορά σε πλήθος και γκάμα θεμάτων όχι μόνο τοπικών, θέλουμε να δίνουμε το στίγμα του τι συμβαίνει, αλλά και τι αποτελεί την είδηση-ερέθισμα που μας κάνει να δρούμε και να διαμορφώνουμε τις θέσεις μας. Θέσεις που καταλήγουν στην δράση ενάντια στα μνημόνια, στην πάλη ενάντια στον εθνικισμό, το φασισμό και το ρατσισμό, στον ανυποχώρητο αγώνα για το σταμάτημα της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Γίνεται, δε, ειδική αναφορά, στην ιστορία της Μαγνησίας στους εργατικούς αγώνες, αλλά και στα υψηλά ποσοστά που πήρε το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.  

«Η διαμόρφωση μιας Αριστεράς που να ανταποκρίνεται στα καθήκοντα που η ίδια η ιστορία της θέτει, κυρίως όμως που να απαντά στις ανάγκες της κοινωνίας είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Εξαρτάται όμως εν πολλοίς από την διαρκή διαλεκτική σχέση με την τελευταία. Και αυτό απαιτεί αλληλεπίδραση και επικοινωνία, που στις μέρες ούτε εύκολη είναι ούτε, χωρίς εμπόδια πολλές φορές.

Η ιστοσελίδα μας φτιάχτηκε για να καλύψει όσο το δυνατό αυτή την απουσία ενός δικτύου ενημέρωσης που να ενισχύει την συλλογικότητα στη δράση, αλλά και τη συζήτηση για όλα τα κρίσιμα ζητήματα του κινήματος, της πολιτικής, των ιδεών…», καταλήγει η ανακοίνωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger