Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Ξεκινούν οι εξετάσεις για τα ταχύπλοα σκάφη

Ξεκινούν από την ερχόμενη Πέμπτη 14 Μαρτίου, οι εξετάσεις υποψηφίων χειριστών ταχύπλοου σκάφους, που γίνονται από το Λιμεναρχείο Βόλου και θα διαρκέσουν μέχρι την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, από τις 14 Μαρτίου μέχρι 23 Μαΐου, κάθε δεύτερη Πέμπτη (ανά δεκαπενθήμερο), για την περίοδο τις 6 Ιουνίου μέχρι τις 25 Ιουλίου, κάθε Πέμπτη και για την περίοδο 8 Αυγούστου μέχρι 31 Οκτωβρίου 2013, κάθε δεύτερη Πέμπτη (ανά δεκαπενθήμερο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.