Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ψάχνοντας τον μεγαλύτερο εκβιαστή στο Ιντερνέτ

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι οι αντιπαραθέσεις  δημοσιοκάφρων  που έχουν στέκι στο διαδίκτυο δεν μας αφορούν καθόλου. Το έχουμε ξαναγράψει. Στην μπλοκόσφαιρα ανθούν κάθε είδους «φρούτα». Κυπατζήδες, -όπως είχε αποκαλύψει έναν το Indymedia- «πρακτορίσκοι δεύτερης κατηγορίας» όπως γράφαμε σε παλαιότερη ανάρτησή μας, αναφερόμενοι σε συγκεκριμένη περίπτωση μπλόκερ,  λαμόγια κάθε είδους που χρησιμοποιούν τον ιστότοπο τους για να εξυπηρετήσουν προσωπικές βρόμικες επιδιώξεις. 

Μάλλον, λοιπόν διασκεδάζουμε παρακολουθώντας την αντιπαράθεση μεταξύ «fimotrou – iefimerida».

«Ενα από τα αμέτρητα θύματα εκβιασμού του Παπαμπλόγκερ με τη βίλα των 400 τ.μ. στην Πεντέλη (που κρύβεται πίσω από τα «φουστάνια» της ανωνυμίας) είναι και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida.gr. ο διαχειριστής του Fimotro εκβιάζει συστηματικά και κατ' επανάληψη τον υπουργό και εκπρόσωπο της κυβέρνησης Σίμο Κεδίκογλου ζητώντας του 4.000 ευρώ μηνιαίως για να σταματήσει τις επιθέσεις…


Στο μεταξύ, σάλο στον δημοσιογραφικό κόσμο και την κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του iefimerida.gr για τη βίλα - παλάτι που αγόρασε ο γνωστός μπλόκερ εκβιαστής στην Πεντέλη με εμβαδόν 400 τ.μ. που σύμφωνα με πληροφορίες κόστισε συνολικά πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ. Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω εκβιαστής - μπλόγκερ διέμενε έως πρόσφατα σε ένα απλό διαμέρισμα στα Εξάρχεια», γράφει η iefimerida.

«ΧΟΝΤΡΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ IEFIMERIDA ΣTO NEO ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ...
ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ SITE!
Με το που ανέλαβε πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, άρχισε ο εκβιασμός του από το iefimerida.gr. Δεν ξέρουμε πόση είναι η ταρίφα της δουλειάς εμείς που είμαστε απ'εξω, επειδή όμως πρόκειται για έναν οργανισμό που διαχειρίζεται εκατομμύρια ευρώ, άνθρωποι του νέου προέδρου μιλούσαν για πολλές χιλιάδες ευρώ μηνιαίως!
Τόσα υποστηρίζουν ότι ζήτησε άνθρωπος του site για λογαριασμό του μεγάλου αφεντικού! Ακόμα δεν κάθισε στην καρέκλα και άρχισαν οι εκβιασμοί. Και πολύ χοντροί μάλιστα για να αρχίσουν να πέφτουν οι δουλειές», απαντά ο ιστότοπος του Παπαγιάννη.

«Προφανώς, ο διαχειριστής του fimotro επειδή βλέπει τα κάγκελα της φυλακής άρχισε τις γνωστές αλητείες τις οποίες συνηθίζει όταν είναι πιωμένος, τότε που κατεβαίνει στο βόθρο του διαδικτύου.
Αύριο το iefimerida.gr καταθέτει αγωγή στον διαχειριστή του εκβιαστικού blog fimotro και η υπόθεση θα λάβει και δικαστική διάσταση», έρχεται καπάκι η ανταπάντηση από την iefimerida

Οποιος έχει διάθεση ας ψάξει να βρει ποιος είναι ο μεγαλύτερος εκβιαστής. Εμείς πάντως το απολαμβάνουμε που «βγάζουν τα μάτια τους».
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/03/blog-post_2759.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger