Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπαρτσελόνα εναντίον Σεΐχηδων και Μπάγερν εναντίον Μεγάλης Κυρίας

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπαρτσελόνα εναντίον Σεΐχηδων και Μπάγερν εναντίον Μεγάλης Κυρίας
Ενα σπουδαίο ζευγάρι προέκυψε στην κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν, των Σεϊχηδων του Κατάρ και του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Το ενδιαφέρον σε αυτό το ζευγάρι είναι η επιστροφή του Ιμπραΐμοβιτς, στο Καμπ Νου. Βέβαια, ο σουηδός επιθετικός δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο πρώτο ματς, στο «Παρκ ντε Πρενς» του Παρισιού, λόγω τιμωρίας. Να θυμίσουμε, ότι η Παρί Σεν Ζερμέν, έχει εξαγοραστεί από επενδυτικό όμιλο του Κατάρ και οι Σεΐχηδες θέλουν να την οδηγήσουν στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο γενικός μάνατζερ της γαλλικής ομάδας, Λεονάρντο, είπε: «Θα αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα, με βάση αυτά που έχουν πετύχει τα τελευταία χρόνια. Η κλήρωση σε αυτή τη φάση δεν θα μπορούσε να είναι εύκολη, αλλά η Παρί αξίζει να μετέχει σε ένα τέτοιο αθλητικό πάρτι».

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ζευγάρι Μπάγερν Μνάχου -Γιουβέντους. «Δεν είναι και η κλήρωση που ονειρευόμασταν. Δεν έχουμε και τις καλύτερες αναμνήσεις από τη Γιουβέντους», είπε ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν, Καρλ Χαιντς Ρουμενίγκε, ενώ ο προπονητής της ομάδας Γιουπ Χάινκες, πρόσθεσε: «Ξέρω καλά τη Γιουβέντους, είναι η καλύτερη ομάδα στην Ιταλία. Θα γίνουν δύο εξαιρετικά παιχνίδια. Ολα μπορούν να συμβούν»

Ο διευθυντής της Γιουβέντους, Πάβελ Νέντβεντ σημείωσε: «Η Μπάγερν είναι από τις πιό δύσκολες ομάδες, η κλήρωση δεν ήταν η καλύτερη, αλλά θα περιμένουμε με χαρά τα ματς».           

Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης: 

Μάλαγα-Ντόρτμουντ
Ρεάλ Μαδρίτης-Γαλατασαράι
Παρί Σεν Σερμέν-Μπαρτσελόνα
Μπάγερν-Γιουβέντους

Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 2-3/4 και 9-10/4. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger