Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις στίβου στη Θεσσαλία το καλοκαίρι

Κώστας Αγοραστός: «Ο αθλητισμός δεν δίνει μόνο χρόνια στη ζωή, αλλά και ζωή στα χρόνια»
Ο προγραμματισμός σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων στη Θεσσαλία, μέσα στους επόμενους μήνες, ήταν το αντικείμενο συνάντησης μεταξύ του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, του γενικού γραμματέα του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλη Σεβαστή και εκπροσώπων αθλητικών φορέων. Όπως έγινε γνωστό στα τέλη Ιουνίου προγραμματίζεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου νέων-εφήβων στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας, ενώ μέσα στον Ιούλιο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου ανδρών γυναικών στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου.
Όπως ανέφερε ο κ. Αγοραστός: «Από την αρχή της θητείας μας ως αιρετή Περιφέρεια έχουμε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη διοργάνωση σημαντικών αθλητικών εκδηλώσεων στη Θεσσαλία. Η Θεσσαλία πλέον έχει μπει όχι μόνο στο πανελλήνιο αλλά και στο διεθνές καλεντάρι των αγώνων, με άρτιες διοργανώσεις και σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Εμείς στηρίζουμε τον αθλητισμό γιατί πιστεύουμε στο ρητό, ο αθλητισμός δεν δίνει μόνο χρόνια στη ζωή, αλλά και ζωή στα χρόνια. Μέσα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, με τις διοργανώσεις αυτές χιλιάδες αθλητών, συνοδών, γονέων, προπονητών και ανθρώπων του αθλητισμού, έρχονται και διαμένουν για κάποιες ημέρες στην περιοχή μας και τονώνουν την τοπική αγορά. Η στήριξη μας στο αθλητισμό και η προώθηση του αθλητικού ιδεώδους είναι δεδομένη», σημείωσε ο περιφερειάρχης
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ακόμα ο πρόεδρος του Πελασγού Λάρισας κ. Η. Καφφές, ο πρόεδρος ΕΑΣ Αν. Θεσσαλίας κ. Η. Χιώτας και οι εθνικοί προπονητές κ.κ. Γ. Κουτσιώρας και Γ. Κουτσοφλίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger