Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Συλλαλητήριο ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Κυριακή την, 31 Μαρτίου, στις 18:30 στο Σύνταγμα.

Συλλαλητήριο ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Κυριακή, 31 Μαρτίου, στις 18:30 στο Σύνταγμα.

Κάλεσμα για συγκέντρωση στο Σύνταγμα Κυριακή 31 Μαρτίου 2013, ώρα 6.30μμ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
H Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε να διοργανώσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας την προσεχή Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013, στο Σύνταγμα, ώρα 6:30μ.μ., ενάντια στις καταστροφικές πολιτικές του μνημονίου, τα απάνθρωπα και βίαια μέτρα που συναποφασίζουν Κυβέρνηση και Τρόικα.
Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους εργαζόμενους υπαλλήλους ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ το μεγάλο παρόν, δηλώνοντας δυναμικά και ανυποχώρητα την αντίθεσή τους, στα μέτρα της Τρόικας και της συγκυβέρνησης που οδηγούν στην βαρβαρότητα της διαθεσιμότητας και των απολύσεων και των μετατάξεων, με την δήθεν αξιολόγηση των εργαζόμενων. ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ στο σχέδιο της διάλυσης των Δημοσίων Υπηρεσιών, με τη συνέχιση των πρωτοφανών περικοπών στην υγεία, την παιδεία, την κοινωνική ασφάλιση, την εξαφάνιση των εργασιακών σχέσεων και του ξεθεμελιώματος του κοινωνικού κράτους.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013, ώρα 6:30 μ.μ.


ΜΠΟΡΟΥΜΕ με τον ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ να ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ
την πολιτική ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και ΤΡΟΙΚΑΣ
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δελτίο Τύπου ΓΣΕΕ - Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα


Η ΓΣΕΕ αποφάσισε τη συμμετοχή της στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την προσεχή Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 στο Σύνταγμα στις 6:30 μ. μ.
Τα γεγονότα στην Κύπρο και οι δραματικές αποφάσεις των ευρωπαίων ισχυρών καταστρέφουν την οικονομία και την κοινωνία, με πρώτα θύματα τους εργαζόμενους στην Κύπρο, γι΄αυτό δεν μπορούν να αφήσουν αδιάφορους τους Έλληνες εργαζόμενους, που βιώνουν τη σκληρή πραγματικότητα των μνημονίων.
Καλούμε όλες τις οργανώσεις μέλη μας και συνολικά όλους τους εργαζόμενους, να δώσουν δυναμικό παρόν αλληλεγγύης στον κυπριακό λαό, διατρανώνοντας ταυτόχρονα την αντίθεσή τους, στη συνέχιση των αδιέξοδων πολιτικών επιλογών που εφαρμόζονται στην Ελλάδα.
Αυτή η πολιτική είναι ένοχη για τη συνεχιζόμενη ύφεση, για την εκτίναξη της ανεργίας στα ύψη, για τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων, την κατεδάφιση του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης.
Με την παρουσία μας θέλουμε να δηλώσουμε την αγωνιστική μας διαθεσιμότητα, να μην αποδεχθούμε την κατάργηση της Εθνικής Σύμβασης αλλά και συνολικά των Συμβάσεων καθώς και την απαξίωση των συνδικάτων και του ρόλου τους, με αντισυνταγματικές αντιδημοκρατικές και καταχρηστικές διαδικασίες επιβολής ανάλγητων πολιτικών, που θέλουν να διαλύσουν ότι έχει απομείνει από τα συμβατικά δικαιώματα των εργαζομένων.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ την ΚΥΡΙΑΚΗ 31/3/2013 στις 6:30 μ.μ.
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger