Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Την προσαγωγή 2 μελών της ΚΝΕ καταγγέλλει η Α' ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής

Το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής (Περιστέρι) καταγγέλλει την προσαγωγή, την Τρίτη 12/3 στις 19.00, στο Αστυνομικό Τμήμα του Μπουρναζίου, δύο μελών της ΚΝΕ γιατί μοίραζαν ανακοινώσεις έξω από το 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Περιστερίου, ύστερα από «ανώνυμη καταγγελία».
Όπως αναφέρει στην καταγγελία της η Α' ΕΛΜΕ: «Η κυβέρνηση εφαρμόζει το δόγμα "νόμος και τάξη" απέναντι σε όλους όσοι εναντιώνονται στην αντιλαϊκή πολιτική και με μεθόδους εκφοβισμού, απειλών και αστυνομοκρατίας προσπαθεί να κάμψει το φρόνημα του λαού και ιδιαίτερα όσων ορθώνουν το ανάστημά τους απέναντι στις επιλογές κυβέρνησης - ΕΕ - ΔΝΤ - κεφαλαίου.
Αυτή η προκλητική αστυνομική ενέργεια έρχεται να προστεθεί σε προηγούμενες ανάλογες
συλλήψεις και παραπομπές στον εισαγγελέα μελών νεολαιών, με την αιτιολογία της προπαγάνδισης εκδηλώσεων. Η όξυνση της καπιταλιστικής κρίσης και η έξοδος από αυτή προς το συμφέρον του μεγάλου κεφαλαίου απαιτούν ακόμα πιο σκληρά μέτρα σε βάρος του λαού, απαιτούν ένταση της καταστολής και της τρομοκράτησης του λαού. Καταδικάζουμε απερίφραστα παρόμοιες πρακτικές. Η υποταγή στην αντεργατική και αντιλαϊκή βαρβαρότητα, η μοιρολατρική αποδοχή των κυβερνητικών μέτρων που σφαγιάζουν στην κυριολεξία τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου, δεν θα περάσει.
Το ΔΣ καλεί κάθε νέο εργαζόμενο, άνεργο, μαθητή, σπουδαστή, καθώς και κάθε πολίτη που τσακίζεται από αυτήν την πολιτική, να καταδικάσει τα φαινόμενα αστυνομικής βίας και καταστολής και να αγωνιστεί για την ανατροπή αυτής της άθλιας πολιτικής και εξουσίας, που πλέον μόνο με το βούρδουλα και την τρομοκρατία μπορεί να σταθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger