Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013

O Στάθης Παναγούλης φοράει παντελόνια κι έχει "αδένες". Δεν φοβάται μην τον βαπτίσουν "κακό νοικοκύρη": "Στον Δένδια, το βραβείο του σύγχρονου νεοναζί"!

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα των τεσσάρων νεαρών ληστο-αντιεξουσιαστών, με εμφανή τα ίχνη των βασανισμών, ο Στάθης Β. Παναγούλης αγωνιστής της Αντίστασης 1967-74, δήλωσε:
«Οι βασανιστές της Χούντας του Παπαδόπουλου την περίοδο 1967-74 φρόντιζαν, όταν μετά τις ανακρίσεις των αγωνιστών της Αντίστασης, με βασανιστήρια στα κολαστήρια της Μπουμπουλίνας και του ΕΑΤ-ΕΣΑ, οδηγούμεθα στα...
έκτακτα στρατοδικεία, να μην υπάρχει κανένα ίχνος βασανισμού.
Σήμερα, η κυβέρνηση της Τρόικας, του κ. Σαμαρά, δεν κρατά ούτε τα προσχήματα. Δίνει τις φωτογραφίες των συλληφθέντων στη δημοσιότητα με εμφανή τα σημάδια των βασανισμών! Ας δώσει, η κυβέρνηση του Τριωδίου στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια, το βραβείο του σύγχρονου νεοναζί».
"Κομμούνια θα σας κάνουμε σαπούνια"! 'σκάσε, μου έχεις σπάσει τ' αρχίδια, χέστηκα αν πεθάνεις, αυτά να τα σκεφτόσουν πριν βγεις να κάνεις τον μάγκα'! Αυτή την νεοναζιστική κρατική αλητεία της συγκυβέρνησης Γερμανοτσολιάδω δεν μπορεί ν΄αντιμετωπίσει το σάπιο -όπως το πολιτικό- δικαστικό "σύστημα"! Κάποιος πρέπει να σταματήσει την χουντική κοινοβουλευτική εκτροπή των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ! Μηνύσεις για τα βασανιστήρια στη ΓΑΔΑ: Στοιχεία σοκ καταθέτουν οι 15 συλληφθέντες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου