Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Προσέλαβε δικηγόρο η ΑΕΚ για την υπόθεση του Σορεντίνο

Η πρόσφατη μετεγγραφή του Στέφανο Σορεντίνο από την Κιέβο στην Παλέρμο έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους ιθύνοντες της ΑΕΚ.

Κι αυτό γιατί σε μία περίοδο που ακόμη και το κάθε ευρώ είναι σημαντικό για την ελληνική ομάδα, η «Ένωση» θα έβαζε στα ταμεία της πάνω από 500.000 ευρώ, λόγω του 20% που διατηρούσε ως ποσοστό μεταπώλησης για τον Ιταλό γκολκίπερ.

Εντούτοις κατά πως φαίνεται οι δύο ομάδες με διάφορα τεχνάσματα προσπαθούν οι «κιτρινόμαυροι» να λάβουν όσο το δυνατόν λιγότερο χρήματα από τη μετακίνηση του «Σόρε» στους Σικελούς.

Γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο οι ιθύνοντες του «δικέφαλου» αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ, προσέλαβαν δικηγόρο για να κάνει παράσταση στην ομοσπονδία και να πάρει τα συμβόλαια για τη μετεγγραφή του Ιταλού τερματοφύλακα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγες ημέρες η «Ένωση» έστειλε έγγραφο προς την ιταλική ομοσπονδία και τις δύο ομάδες, με το οποίο ζητούσε επίσημη ενημέρωση για το κόστος του «deal» και το ποσό που της αναλογεί.

Εντούτοις δεν έλαβε ποτέ απάντηση από τους εμπλεκόμενους, ενώ την ίδια… τύχη είχε και το έγγραφο που απέστειλε για λογαριασμό της ελληνικής ομάδας και η ΕΠΟ προς την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σορεντίνο μετεγγράφηκε στην Παλέρμο αντί ποσού μεγαλύτερου των τριών εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο σύμφωνα με φημολογία που έχει αναπτυχθεί οι Σικελοί και η Κιέβο μπορεί να παρουσιάσουν μικρότερο το κόστος της εν λόγω μετακίνησης, προκειμένου η Ένωση να καρπωθεί περίπου το… 1/10!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger