Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Δύο ματς-μισή χρονιά για τη Νίκη

Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε στη Football League και η Νίκη Βόλου βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 33 βαθμούς έχοντας βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές.


Πλέον η ομάδα του Στέλιου Μανωλά έχει μπροστά της δύο ματς-φωτιά. Το ερχόμενο Σάββατο υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό την ομάδα έκπληξη του πρωταθλήματος, Ηρακλή Ψαχνών, ενώ την Τετάρτη 20/2 παίζει στην Ριζούπολη με τον τρίτο της βαθμολογίας, Απόλλωνα Σμύρνης.


Η Νίκη, καλείται να δείξει χαρακτήρα στα συγκεκριμένα παιχνίδια, γιατί καλό το να μη χάνεις και να παίρνεις ισοπαλίες σε δύσκολες έδρες, αλλά χωρίς νίκες δεν μπορεί μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό να προχωρήσει μέχρι τέλους.
Όπως έλεγαν και κάποιοι ποδοσφαιριστές σε μεταξύ τους πηγαδάκια μετά το ματς με τον Εργοτέλη, το ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών είναι όλη η χρονιά, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξουν το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Βαζάκα.


Αφενός μεν μια νίκη επί του Ηρακλή θα φέρει βαθμολογικό όφελος στους "κυανόλευκους", αφετέρου δε θα δώσει την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια. Άλλωστε η Νίκη δείχνει να τα καταφέρνει καλύτερα με αντιπάλους δυνατούς και ποιοτικούς-το απέδειξε αυτό και κόντρα στην Δόξα Δράμας και τον Εργοτέλη-γεγονός που πρέπει να επαληθευτεί και στα επόμενα δύο παιχνίδια, με ομάδες της πρώτης τριάδας, αλλά αυτή τη φορά κερδίζοντας και τους τρεις βαθμούς.


Βέβαια για να μην προτρέχουμε, απομένουν ακόμη είκοσι ένα παιχνίδια για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος πράγμα που σημαίνει ότι οι οποιεσδήποτε απώλειες μπορούν να καλυφθούν στην πορεία. Αλλά είπαμε, οι νίκες έχουν πολλούς φίλους, οι ήττες κανέναν...


Ρεπό σήμερα και «ξεψάχνισμα» του Ηρακλή από αύριο...
Το καθιερωμένο τους εβδομαδιαίο τους ρεπό απολαμβάνουν σήμερα οι παίκτες της Νίκης Βόλου, μετά το χθεσινό χαλάρωμα από το ματς της Κυριακής κόντρα στον Εργοτέλη. Από αύριο ξεκινά η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών στο Πανθεσσαλικό.
Η αυριανή προπόνηση θα είναι μεσημεριανή για την ομάδα του Στέλιου Μανωλά, και ουσιαστικά θα αποτελέσει την απαρχή της προετοιμασίας για το Σαββατιάτικο παιχνίδι.
Ο τεχνικός της Νίκης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά πρόβλημα είτε λόγω καρτών είτε λόγω τραυματισμών και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Φυσικά το ζητούμενο στο παιχνίδι κόντρα στα Ψαχνά του Γιώργου Βαζάκα, είναι οι τρεις βαθμοί και τίποτα λιγότερο, προκειμένου η ομάδα να καταφέρει να παραμείνει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.
Οι "κυανόλευκοι" καλούνται να λύσουν τον γρίφο του πως θα ξεκλειδώσουν την άμυνα του Ηρακλή Ψαχνών, καθώς η ομάδα από την Εύβοια, είναι ιδιαίτερα σκληροτράχηλη και αναμένεται να "κατέβει" στο Πανθεσσαλικό με αμυντικούς προσανατολισμούς. Άλλωστε ο προπονητής της, Γιώργος Βαζάκας, είναι μετρ αυτής της τακτικής και ακολουθώντας την έχει φέρει τους Ψαχνιώτες σε αυτό το αήττητο σερί των 18 αγώνων.

Με Πιερικό εκτίει ο Ριζογιάννης
Ο Παντελής Ριζογιάννης που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες στο ματς με τον Εργοτέλη θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στον εντός έδρας αγώνα με τον Πιερικό για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς το συγκεκριμένο παιχνίδι θεωρήθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας το πιο εύκολο απο την τετράδα που ακολουθεί (Ψαχνά, Απόλλων Σμύρνης, Πιερικός, Ηρακλής).


Στις 18.30 του Σαββάτου με Ηρακλή Ψαχνών η Νίκη
Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής

Το απόγευμα του Σαββάτου και συγκεκριμένα στις 18.30, ορίστηκε από την ΕΠΑΕ η αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με τον Ηρακλή Ψαχνών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής. Το παιχνίδι θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ TV και ραδιοφωνικά ΖΩΝΤΑΝΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το ΡΑΔΙΟ ΕΝΑ 102.5. Την Κυριακή στις 15.00 αγωνίζεται ο Ολυμπιακός Βόλου στην Καβάλα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής έχει ως εξής:
Παρασκευή 15/2
18:00: ΑΕΛ-Πανσερραϊκός (OTE TV)
Σάββατο 16/2
18:30: Νίκη Βόλου-Ηρακλής Ψαχνών (OTE TV)
Κυριακή 17/2
15.00: Καλλιθέα-Δόξα Δράμας
15.00: Φωκικός-Αναγέννηση Επανομής
15.00: Θρασύβουλος-Απόλλων Σμύρνης
15.00: Βύζας Μεγάρων-Αναγέννηση Γιαννιτσών
15.00: Παναχαϊκή-Πιερικός
15.00: Καβάλα-Ολυμπιακός Βόλου
15.00: Εθνικός Γαζώρου-Ηρακλής
15.00: Καλλονή-Παναιτωλικός
* Ρεπό έχει ο Εργοτέλης.

Ηρακλής Ψαχνών: Πήρε Στεπάνοβιτς, ετοιμάζεται για τη Νίκη Βόλου
Στην προπόνηση της Δευτέρας πήρε μέρος ο Σλάντεν Στεπάνοβιτς. Ο 26χρονος μέσος από τη Σερβία είναι η δωδέκατη και τελευταία μεταγραφή των "πράσινων" μετά από εισήγηση του Γιώργου Βαζάκα που τον γνωρίζει από τη κοινή τους θητεία στα Τρίκαλα. Ο Στεπάνοβιτς πριν συμφωνήσει με τον Ηρακλή Ψαχνών αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ντάτσια Τσιτσινάου. Από κει και πέρα, αγώνας δρόμου γίνεται για να προλάβει το ματς του Σαββάτου κόντρα στη Νίκη Βόλου ο Λιόσης, ενώ σίγουρα εκτός πλάνων θα είναι οι τραυματίες Μπαράνγκος, Σεοταχούλ και ο τιμωρημένος Βανγκελί.

Για αρχές Μαρτίου μετατίθεται ο χορός της Νίκης Βόλου
Ο προγραμματισμένος για το Σάββατο 16/2 ετήσιος χορός της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, με την Ερασιτεχνική Νίκη, θα μετατεθεί για τις αρχές του Μαρτίου. Η απόφαση πάρθηκε ύστερα από τον απρόσμενο χαμό του Κώστα Λάζου, προέδρου της Ερασιτεχνικής, και μία τέτοια απόφαση έπρεπε να θεωρείται αναμενόμενη.

Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες από την ΠΑΕ, ενώ ο χώρος που θα διεξαχθεί η γιορτή δεν θα αλλάξει, λαμβάνοντας χώρα, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, στο νυχτερινό κέντρο "See You".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger