Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Επίθεση Σακοράφα στον Τσίπρα

Επίθεση στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η βουλευτής του κόμματος Σοφία Σακοράφα, η οποία τον κατηγόρησε για τον χειρισμό του στα πρόσφατα ταξίδιά του στο εξωτερικό.

Μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος, η κ. Σακοράφα επισήμανε: «Στη συνάντηση Πέρες αποτύχαμε να δώσουμε στίγμα, στη συνάντηση στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο δώσαμε ένα στίγμα εξαιρετικά μαλακό, χαρακτηρίζοντας το πρόγραμμα που ακολουθεί η χώρα μας αδύναμο, στη συνάντηση με Σόιμπλε δε βγήκε ξεκάθαρο στίγμα στην ελληνική κοινωνία, ενώ στη δε συνάντηση με το ΔΝΤ το στίγμα υπήρξε μάλλον στρεβλό, αφού αντί να βγει προς τα έξω η υπαναχώρηση του ΔΝΤ ως προς το μνημόνιο, βγήκε προς τα έξω μια θρησκευτικού τύπου λατρεία προς τον Ομπάμα και τις αξίες του αμερικανικού έθνους».


Επιπλέον κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι εξέφρασε «μια αγιοποίηση του αμερικανικού πολιτισμού» και προχώρησε «προς τα έξω σε εύσημα κυβερνησιμότητας και προς τα μέσα σε δηλώσεις νομιμότητας».

Τέλος, έκανε λόγο και για ιδεολογικό έλλειμμα στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως υπάρχει αίσθημα πολιτικής απογοήτευσης και επιλογές που μας καθιστούν αναξιόπιστους, ενώ άσκησε κριτική στην απουσία ΣΥΡΙΖΑ από τους τελευταίες κινητοποιήσεις, δηλώνοντας: «Πού ήταν τα δεκάδες χιλιάδες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από την Αθήνα; Γιατί δεν βρεθήκαμε συντονισμένα 500 στελέχη από την προηγουμένη εκεί, ώστε να μετατρέψουμε το θέμα της επιστράτευσης σε μείζον πολιτικό θέμα;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger