Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

Παναττική 24ωρη απεργία προκήρυξε η ΓΣΕΕ την Τετάρτη

Εικοσιτετράωρη παναττική απεργία για αύριο, Τετάρτη, προκήρυξε σε σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της η ΓΣΕΕ «ως έκφραση έντονης διαμαρτυρίας και καταγγελίας της κυβερνητικής και αντιδημοκρατικής απόφασης για την επιστράτευση των ναυτεργατών της ΠΝΟ».

«Αντί η κυβέρνηση και ο Υπουργός Ναυτιλίας να δώσουν λύσεις με την υπογραφή ΣΣΕ και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, επέλεξαν για άλλη μία φορά την αυταρχική και αντισυνταγματική πρακτική της επιστράτευσης», αναφέρει η ΓΣΕΕ σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:

«Καλούμε την κυβέρνηση να πάρει πίσω τα μέτρα των επιστρατεύσεων και να εγκαταλείψει τις αδιάλλακτες συμπεριφορές σεβόμενη τα βασικά και θεμελιώδη δημοκρατικά και πολιτικά δικαιώματα των εργαζομένων.

Καλούνται όλοι οι εργαζόμενοι της Αττικής να πάρουν μέρος στην 24ωρη Απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει στις 10:30πμ στον Άγιο Διονύσιο στον Πειραιά και στην πορεία διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Ναυτιλίας».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

[url=http://buydeltasonedirectly.com/#wqulg]cheap generic deltasone[/url] - deltasone online , http://buydeltasonedirectly.com/#slplq deltasone 10 mg

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου