Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Παρέμβαση στα κεντρικά της Γενικής Ταχυδρομικής: Τετάρτη 13/2, 16.30 (Κηφισού 14 Ρέντης)

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
 
Έπειτα απο 6 μηνες ανομιας των αφεντικων της Γενικης Ταχυδρομικης, επειτα απο 6 μηνες απληρωσιας και ξεκρεμαστοι , εμεις οι εργαζομενοι της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Οσο περνα ο καιρος γινομαστε πιο δυνατοι για την διεκδικιση των δικαιωματων μας. Ενας αγωνας που οχι μονο δεν εχει χαθει(ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ,ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΩΣ ΗΤΤΑ...) ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ. Ειμαστε κατω απο τις ιδιες συνθηκες οπως ολοι οι κοινωνια ,κατω απο τις ιδιες συνθηκες εργασιας και απαξιωσης των εργασιακων μας και οχι μονο, δικαιωματων μας. ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ (ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΑΝ) ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, συνεχιζουμε να αντιστεκομαστε και να αγωνιζομαστε για την αξιοπρεπη επιβιωση μας.

Μπροστα μας κατα καιρους συναντουμε διαφορων ειδων εμποδια (θεσμικες λουβιτουρες που κατα οπωσ ηθελαν τα ερμηνευαν τα αφεντικά και οι γραφειοκρατες συνδικαλιστες του κλαδου) ομως αυτο δεν μπορει να σταθει αρκετο για να μας σταματησει...ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ.

Η αλληλλεγγυη που εχουμε παρει ολο αυτο τον καιρο απο ταξικα σωματεια, εργατικα σχηματα, κοινωνικα – πολιτικα στεκια, λαικες συνελευσεις και την κοινωνια που πλεον εχει ξεφυγει απο τα ορια της τοπικης, μας κανουν να ξερουμε πως ο αγωνας μας ειναι αγωνας ολων, μας μαθαινει την ουσια της λεξης αλληλλεγγυη και αυτο για εμας ειναι η πρωτη νικη που κερδιζουμε.

Επειτα απο την μηνυτηρια αναφορα που κατεθεσε η επιθεωρηση εργασιας προς τη ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ το τοπιο εχει αρχισει να ξεκαθαριζει... ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΜΕΡΙΚΩΝ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ) ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ!!!!! Οσοι νομιζουν οτι θα τα παρατησουμε, οσοι νομιζουν οτι χασαμε κανουν ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ!!!! ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ.... ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ... ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ...(ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟΥΣ..)

Αν και ¨λιγοι και μικροι¨ ειμαστε εδω το παλευουμε και ειμαστε αλληλλεγγυοι στους συναδελφους στην Γενικη Ταχυδρομικη που ακομα να εξοφληθουν οι μισθοι τους – αραγε ποτε θα γινει αυτο οταν οι μισθοι φτασουν τα κατωτατα ορια;- ειμαστε αλληλλεγγυοι στον αγωνα που εχουν αρχισει οι συναδελφοι στην SPEEDEX, απεναντι στις παραλογες απαιτησεις σε οικονομικο – θεσμικο επιπεδο των αφεντικων εκει.

Για αυτο συναδερφοι και συναδερφισσες οι εργαζομενοι της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

1) ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2012!!!

2) ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

3) ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

4)ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

5)ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ

6)ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΗΝ ΣΠΗΝΤΕΞ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 

ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ, ΚΗΦΙΣΟΥ 14 , 

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 16 :30

 
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ , ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ , ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ , ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, 
Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙ 
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΒΟΛΕΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger