Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Η Νίκη θέλει το «σερί»

Εκδόθηκαν τα δελτία Λαλίν, Παππά και Τζιώρα
Τους τρεις βαθμούς από τον Εθνικό Γαζώρου θέλει την Παρασκευή, στις 7μ.μ. στις Σέρρες η Νίκη Βόλου, γνωρίζοντας τις ικανότητες της γηπεδούχου ομάδας, και τα δικά της «θέλω», φιλοδοξώντας να φτάσει στην κορυφή της βαθμολογίας.


Η εμφάνιση της ομάδας και το ευρύ 3-0 επί του Παναιτωλικού, ενθουσίασαν τους πάντες στο Νικιώτικο στρατόπεδο, αλλά δεν εφησύχασαν, θέλοντας να έχουν διάρκεια και οι εμφανίσεις και τα καλά αποτελέσματα.

Ο Εθνικός Γαζώρου, είναι ομάδα που σήμερα βρίσκεται μέσα στην επτάδα, οπότε μια ήττα από τη Νίκη θα εχει διπλό σκοπό για τους κυανόλευκους.

Ο Στέλιος Μανωλάς, στην τελευταία αυριανή προπόνηση, θα δώσει τις λεπτομέρειες για το πώς θα στηθεί η ομάδα μέσα στο γήπεδο και θα επιμείνει σε ορισμένους αυτοματισμούς, ζητώντας από το πρώτο λεπτό το γκολ. Άλλωστε, ο κόουτς παρακολούθησε την προηγούμενη Δευτέρα τον αγώνα μεταξύ Γαζώρου και Θρασύβουλου, οπότε εχει βγάλει τα συμπεράσματα για τον αντίπαλο του.

Ο προπονητής της Νίκης, εχει πολλές εναλλακτικές λύσεις στο ροστερ, με τις νέες μεταγραφές που έγιναν, ενώ σήμερα εκδόθηκαν δελτία από την ΕΠΟ στον διεθνή στραικερ από τον Ονδούρα Άλαν Λαλίν, και στους Χάρη Παππά και Χρήστο Τζιώρα, οπότε τέθηκαν όλοι στη διάθεση του για να αγωνιστούν εναντίον του Εθνικού Γαζώρου.

Φυσικά, επτασφράγιστο μυστικό κρατά ο Μανωλάς την ενδεκάδα, με την οποία θα ξεκινήσει τον αγώνα, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεκάδα που παίζει όπως με τον Παναιτωλικό και κερδίζει δύσκολα την αλλάζεις.

Θεωρείται σίγουρο ότι θα ξεκινήσει με τους ίδιους παίκτες, ενώ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα κάνει τις αλλαγές του και κυρίως θα δοκιμάσει τον Λαλίν στη θέση του Φλίγκου.

Η Νίκη, στον αγώνα της Παρασκευής θα εχει την συμπαράσταση και των φιλάθλων της. To «Blue Club θύρα 3 Π.Ντοκούζης” διοργανώνει εκδρομή την Παρασκευή 11/01 για τις Σέρρες για τον αγώνα της Νίκης Βόλου με τον Εθνικό Γαζώρου. «Όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε το πρώτο διπλό για την νέα χρονιά. Η τιμή του λεωφορείου κοστίζει 15 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του συνδέσμου μας Μαιάνδρου 14», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger