Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ



 Την έναρξη εγγραφών  στην πρωτοποριακή διαδραστική πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης της Διαδικτυακής  Ακαδημίας ανακοίνωσε η    Ακαδημία των Πολιτών,  που αποτελεί την πραγμάτωση της προσφοράς εκπαίδευσης προς σε κάθε άνθρωπο ανεξαρτήτως ηλικίας – κοινωνικής θέσης κι επαγγέλματος.

Το μεγάλο «ατού» της Διαδικτυακής Ακαδημίας  των Πολιτών είναι ότι εμπεριέχει- παρέχει πολύ οπτικοακουστικό υλικό, βιντεοσκοπημένες διαλέξεις από έμπειρο  τηλεοπτικό συνεργείο και καθηγητές, που είναι εκπαιδευμένοι  στη χρήση της πλατφόρμας.

Το  συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά στα άτομα, τα οποία δεν έχουν πρόσβαση στις ζωντανές διαλέξεις της Ακαδημίας, ενώ το ετήσιο κόστος  ανέρχεται μόλις στα 60 ευρώ.

Ποια μαθήματα, όμως, μπορεί να διδαχθεί κανείς; 


Δύναται να διδαχθεί  ειδική αγωγή, παιγνιοθεραπεία, συστημική θεραπεία, συμβουλευτική, αρχές της διαδικτυακής συμβουλευτικής, επαγγελματικό  προσανατολισμό, κλινική ψυχολογία, κοινωνιολογία, συμβουλευτική  επιχειρήσεων και οργανισμών, καθώς και μουσικοθεραπεία.

Επίσης, μπορεί να διδαχτεί  μουσικοθεραπεία, ψυχόδραμα, ροτζεριανή θεραπεία, συμβουλευτική ζευγαριών, αυτοεκτίμηση και διεκδικητικότητα, εγκληματολογία, ιστορία, διαπολιτισμική συμβουλευτική, συμβουλευτική πένθους, θεατρολογία, προπονητική ζωής, οικονομικά, αναλυτική ψυχολογία, ηγεσία, τεχνικές διαπραγμάτευσης, ασφάλεια στο διαδίκτυο, δεοντολογία ψυχολογικής παρέμβασης και μεθοδολογία έρευνας.

Η παρακολούθηση των ενοτήτων υποστηρίζεται από  την «ζωντανή»  επικοινωνία με τον καθηγητή και η οποία υλοποιείται  μέσω του  chat,  του Skype, του  forum, του Facebook , καθώς και των e-mails.

Απορίες και ζητήματα των σπουδαστών- σπουδαστριών λύνονται και τηλεφωνικά. Η παρακολούθηση των ενοτήτων διαρκεί ένα έτος και είναι υποχρεωτική.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες  μπορούν να αρχίσουν να  στέλνουν τις ιδιόγραφες αιτήσεις για εγγραφή – συμμετοχή  στο e-mail: academy@aigaion.org .

 Οι αιτήσεις θα πρέπει να φέρουν την ένδειξη Για τη Διαδικτυακή Ακαδημία των Πολιτών.

Μπορούν να κατατεθούν και ηλεκτρονικά στην φόρμα, που βρίσκεται αναρτημένη στην  εξής ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://civilacademy.ucoz.org/index/diadiktyakh_akadhmia/0-55

ή να δοθούν   τηλεφωνικά στους αριθμούς κλήσης  22510-54739-6970069007.

Η έναρξη των μαθημάτων προγραμματίζεται για τις 20 Ιανουαρίου του  2013.  Για την παρακολούθηση δεν απαιτείται η εγκατάσταση κανενός λογισμικού προγράμματος  στον  ηλεκτρονικό υπολογιστή.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Η Ακαδημία των Πολιτών ανακοινώνει την έναρξη του Ετήσιου Διαδικτυακού Προγράμματος Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας.

Στοιχεία Προγράμματος:

Δικαίωμα συμμετοχής: Έχουν όλοι οι Έλληνες Πολίτες, ηλικίας άνω των 18 ετών, με έφεση στην έρευνα  και τον γραπτό λόγο.

Διδάσκοντες: Καταξιωμένοι Δημοσιογράφοι από τον Εθνικό και τον τοπικό τύπο, καθώς και  Καθηγητές Πανεπιστημίου.

Θεματικές  Ενότητες:
-Όλα τα είδη: ρεπορτάζ, συνέντευξης, διαδικτυακής δημοσιογραφίας
- Ελληνική Γλώσσα
- Ιστορία των Μ.Μ.Ε
- Λογοτεχνία
- Ψυχολογία
- Κοινωνιολογία

Διάρκεια:
-Ένα (1) έτος/ Δεν είναι απαραίτητη η εγκατάσταση λογισμικού στον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή. Όλα γίνονται μέσω  πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης.

Πρακτική Εξάσκηση:
Δίμηνη σε Τοπικά Μ.Μ.Ε ή στην ηλεκτρονική Εφημερίδα της Ακαδημίας των Πολιτών.

Ετήσιο Κόστος:
500 ευρώ ( σε 5 ισόποσες δόσεις)
-Προβλέπεται έκπτωση 30%  σε σπουδαστές της Ακαδημίας, φοιτητές, ΑμεΑ, πολύτεκνους, τρίτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες, ανέργους και για όσους καταβάλουν συνολικά το ποσόν σε μια δόση.

Σημείωση. Τα έσοδα χρησιμοποιούνται για τη λειτουργία και ίδρυση Ακαδημιών σε όλη την Ελλάδα.  Δεν  παρέχονται αμοιβές ούτε επιμερίζονται κέρδη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στο e-mail:  academy@aigaion.org  με την ένδειξη «Για το Διαδικτυακό Πρόγραμμα Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας» ή να επικοινωνήσουν  με τη γραμματεία στα τηλέφωνα: 22510- 54.739 και 6970- 069.007. Υποβολή αιτήσεων μέχρι 20 Ιανουαρίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger