Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Προμηθευτής ναρκωτικών Βολιώτης αστυνομικός;

Ξηλώθηκε το τμήμα Δίωξης

Νέα υπόθεση στην οποία φέρεται να εμπλέκεται εν ενεργεία αστυνομικός, προκαλεί αναστάτωση στην τοπική κοινωνία. Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και ειδικότερα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, προσωπικό του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου προέβη μεσημβρινές ώρες χθες στη σύλληψη δύο Ελλήνων αθίγγανων για κατοχή και εμπορία ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 1.106 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν ένα αγροτικό Φ/Γ όχημα, το ποσό των 620 €, τρία κινητά τηλέφωνα και η προαναφερθείσα ναρκωτική ουσία.

Εν συνεχεία, κατόπιν υπόδειξης των ανωτέρω συλληφθέντων, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα και μετά από προκαθορισμένη συνάντηση στην οποία χρησιμοποιήθηκαν προσημειωμένα χαρτονομίσματα, συνελήφθη 45χρονος εν ενεργεία Αρχιφύλακας της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος φέρεται ως προμηθευτής των ως άνω ναρκωτικών ουσιών.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στη οικία του αστυνομικού (που υπηρετεί στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου), ανευρέθησαν και κατασχέθηκαν, χρηματικό ποσό 30.700 ευρώ, ένα πιστόλι τύπου TOKAREV με γεμιστήρα, 12 τραπεζογραμμάτια αμφιβόλου γνησιότητας και ένα στιλέτο.
Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.
Για το συμβάν ενημερώθηκε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. για τις κατά λόγο αρμοδιότητος ενέργειές της.

"Ξηλώνει όλο το Τμήμα"
Σύμφωνα με δημοσίευμα του in.gr με αφορμή το νέο περιστατικό, ο αρχηγός της ΕΛΑΣ διέταξε τη μετακίνηση όλων των αστυνομικών που υπηρετούσαν στο τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου σε άλλες υπηρεσίες.
Επίσης, με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος 45χρονου Αρχιφύλακα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ο οποίος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα από άντρες Κεντρικού Λιμεναρχείου του Βόλου , για εμπορία ναρκωτικών (ακατέργαστης κάνναβης) και παράβαση του νόμου περί όπλων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μαλακα σκοπελιτη η ιδεα σου ειναι!

γιατι βαζεις ερωτηματικο στον τιτλο ρε σκατιαρη, φοβασε τους μπατσους ή εισαι με τα κνατ και δεν θελεις να χαλασεις καρδιες;

που μου θες και ιντυμιντια...αφου εισαι και με το μπατσο, και με το χωροφυλακα!

Powered By Blogger