Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

"ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ"

Ιωσήφ Βατοπαιδινός: Το ηχητικό ντοκουμέντο που ο Γέρων της Ορθοδοξίας τα "βλέπει" όλα
Ένα σπάνιο ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ο Γέροντας της Ορθοδοξίας Ιωσήφ Βατοπαιδινός προβλέπει τις παγκόσμιες εξελίξεις, τον ρόλο της Ρωσίας, την επικείμενη σύγκρουση στην Ανατολική Μεσόγειο και την πτώχευση της Ελλάδα, αξίζει πραγματικά να το αφουγκραστούμε για να κάνουμε μια εκτίμηση για την ορθότητα των προβλέψεών του λίγο πριν πεθάνει την 1η Ιουλίου του 2009.
Ο Ιωσήφ Βατοπαιδινός προβλέπει σύγκρουση των Ρώσων στην Ανατολική Μεσόγειο με την Τουρκία με εμπλοκή των ΗΠΑ και των ευρωπαϊκών δυνάμεων που θα κάνουν μάλιστα χρήση μισθοφόρων! Ο κυρίαρχος ρόλος των μισθοφόρων στον πόλεμο της Συρίας είναι βέβαια, γνωστός, πλέον.
Αλλά μιλάει και για την πολιτειακή ανωμαλία που θα φέρει η οικονομική κρίση
Το αποτέλεσμα θα είναι, υποστηρίζει, ο θάνατος 700 εκατομμυρίων ανθρώπων. Παραλληλίζει δεν την κατάσταση αυτή με τον κατακλυσμό του Νώε.
Πάντως δεν προσδιορίζει τον χρόνο επισημαίνοντας ότι δεν είναι πρέπον οι χριστιανοί να λένε για χρόνους και καιρούς. Αλλά επειδή έχουμε μυαλό και διακρίνουμε τα σημεία των καιρών, μπορούμε να καταλάβουμε ότι τα γεγονότα είναι πολύ κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger