Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Πρόταση διπλασιασμού στρατιωτικής θητείας για τα μέλη της Χρυσής Αυγής

Βλέπεις ο πόλεμος που μας κήρυξαν είναι ταξικός και απαιτεί την κοινή δράση των εργαζομένων ανεξάρτητα το χρώμα, τη φυλή την εθνικότητα, το θρήσκευμα.
ΥΕΘΑ Π.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ H ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!


Απαντώντας στην ερώτηση του γνωστού «θεατρόφιλου» βουλευτή της ναζιστικής Χρυσής Αυγής Η.Παναγιώταρου, που απαίτησε την αύξηση της στρατιωτικής θητείας στους 18 μήνες και μάλιστα σε ηλικία 18 ετών, για άνδρες και γυναίκες, ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος ξεκαθάρισε ότι «προς το παρόν, το θέμα της στρατιωτικής θητείας πρέπει να παγώσει».
Αυτή η μεσοβέζικη στάση επιχειρεί να δώσει πρόσκαιρα απάντηση στο άρρωστο κλίμα που είχαν διαμορφώσει οι γνωστές διαρροές των επιτελικών στρατιωτικών, της ναζιστικής συνιστώσας της ακροδεξιάς ΝΔ με επικεφαλής τον επίσης γνωστό μαϊντανό-αυτοπροβαλλόμενο σύμβουλο Σαμαρά,  επικεφαλή του ανύπαρκτου ρατσιστικού και φιλοπόλεμου ΔΙΚΤΥΟΥ 21.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ ΘΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Ενας στους δύο αστυνομικούς ψήφισαν «Χρυσή Αυγή»

Εμείς, ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, που καθημερινά μοιραζόμαστε την αγωνία και τα αδιέξοδα των συναδέλφων στρατιωτών και της λαικής οικογένειας, θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα η ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή να μετατρέψει σε πράξη τη θορυβώδη λεκτική της παρουσία.
Με αίσθημα ευθύνης λοιπόν απέναντι στο δοκιμαζόμενο λαό μας και τους φαντάρους, προτείνουμε τα μέλη της Χρυσής Αυγής να υπηρετούν 18 μήνες. Οι βετεράνοι φασίστες, τα μέλη των φασιστικ΄λων ΛΚεσχών Εφέδρωξν-Ταγμάτων Εθνοφυλακής-Πολιτοφυαλκών, οι χουντικοί, οι απόμαχοι ή εν ενεργεία στρατιωτικοί και αστυνομικοί, οι αγανακτισμένοι νοικοκυραίοι που αναζητούν το ρουσφέτι στους φασίστες και γεμίζουν την ταπεινότητα τους με θηριωδίες κατά των πιο αδύναμων μεταναστών, καλούνται με μπροστάρηδες τους βουλευτές της,  να υπηρετήσουν ακόμη 9 μήνες. Σεβόμενοι την ηλικία τους, τα ξενύχτια που έχουν κάνει τραμπουκίζοντας και δολοφονώντας  σε πλατείες και λαϊκές αγορές, προτείνουμε να καλύψουν διοικητικές υπηρεσίες. Όσο και αν τους είναι δύσκολο…


Νομίζουμε ότι είναι μια πολύ καλή πρόταση. Έχει βέβαια το ρίσκο οι Χρυσαυγίτες να την απορρίψουν, αποδεικνύοντας την απόσταση που χωρίσει τις εθνικιστικές κραυγές από τις συγκεκριμένες πράξεις, αλλά ας μην ήμαστε κακοπροαίρετοι.


Καταρχήν, θα μειωθούν πολύ τα λειτουργικά έξοδα των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι Χρυσαυγίτες δε θέλουν αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης, δε θέλουν καταστάσεις επιβίβασης, δε θέλουν θέρμανση, δεν ενδιαφέρονται για τις συνθήκες υγιεινής. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουμε αφού ποτέ δεν τους έχουμε δει να διαμαρτύρονται για τις αθλιότητες που αντιμετωπίζει ο κάθε φαντάρος στου Παραλόγου τη θητεία!   Δεν τους νοιάζει αν η θητεία είναι δωρεάν εργασιακή εκμετάλλευση των στρατιωτών και έμμεση φορολογία της λαικής οικογένειας. Δε δίνουν μία για τις κοινωνικές ανισότητες, τα βύσματα και τις άνισες συνθήκες θητείας. Σιγά μην αμφισβητήσουν αυτοί τον κόσμο του πλούτου...
Στην πρόταση μας συμπεριλαμβάνουμε την εικόνα που έχουμε δημιουργήσει για αυτούς: στα ΚΕΝ δε θα τους δίνετε ρουχισμός, δε θα μένουν σε θαλάμους και δε θα σιτίζονται όπως οι υπόλοιποι νεοσύλλεκτοι.


Οι Χρυσαυγίτες θα κάνουν εκπαίδευση όπως οι αρχαίοι Σπαρτιάτες: θα τους δίνεται ένας χιτώνας, θα τρώνε μέλανα ζωμό και θα μένουν γυμνοί τα βράδια στο ύπαιθρο, αγκαλιασμένοι δυο δυο, αντιμετωπίζοντας το ψύχος όπως οι αρχαίοι πρόγονοι!
Αργότερα, θα παίρνουν μετάθεση αποκλειστικά σε μονάδες της παραμεθορίου και στην Κύπρο. Με τον τρόπο αυτό και θα αντιμετωπιστεί η λειψή επάνδρωση των μονάδων και δε θα κλείσουν τα εκατοντάδες άχρηστα στρατόπεδα όπως απαιτεί το άθλιο σύστημα των πελατειακών σχέσεων που εξυπηρετούν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και προσφάτως οι φασίστες.


Έτσι θα αντιμετωπιστεί και το ζήτημα της επάνδρωσης της ΕΛΔΥΚ, που πλέον έχει φτάσει σε ακραία επίπεδα. Βλέπεις, οι Χρυσαυγίτες δε γνωρίζουν τη σημαίνει η λέξη δικαίωμα, νόμος, συλλογική διεκδίκηση. Αντί να περιγελούν λοιπόν όσους καταπολεμούν τις παράνομες μεταθέσεις στην Κύπρο, ας πηγαίνουν οι ίδιοι και μόνο.
Αν υπάρξει ανάγκη, οι Χρυσαυγίτες θα λαμβάνουν μέρος και στις αποστολές εκτός συνόρων των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, «διαδίδοντας τον ελληνικό πολιτισμό». Και για μια ακόμη φορά θα αποδείξουν πόσο νοιάζονται για τα συμφέροντα των εφοπλιστών, των τραπεζιτών και εργολάβων.


Και φυσικά θα το ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ. Όχι όπως κάνουν μέχρι τώρα που ανταγωνίζονται ποιος θα πάει Βαλκάνια και Αφγανιστάν για να πάρουν το διπλό και τριπλό μισθό. Επίσης, δωρεάν θα αναλάβουν χρέη μπράβου στα πλοία των εφοπλιστών, αντί να γλύφουν κατουρημένες ποδιές, διεκδικώντας τα 400 ευρώ τη μέρα!
Τέλος, οι «υπερήφανοι» Χρυσαυγίτες θα εργάζονται στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις κάνοντας τους υπηρέτες των αξιωματικών, αποδεικνύοντας το υψηλό τους φρόνημα και το Αξιόμαχο τους.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Η παραπάνω πρόταση είναι η μοιραία κατάληξη των χυδαίων και βρώμικων ναζιστικών-εθνικιστικών-μιλιταριστικών αντιλήψεων της Χρυσής Αυγής, του βούρκου αυτού της μισαλλοδοξίας και του εγκλήματος κατά συνανθρώπων μας, των ανθρώπων της εργατικής τάξης. Αιχμή του δόρατος της καταστολής των κινημάτων του σύγχρονου Ολοκληρωτικού Κοινοβουλευτισμού.
Εμείς καλούμε την νεολαία να γυρίσει την πλάτη στο φασισμό και ναζισμό.


Να παλέψει για τα δικαιώματα της.
Να παίξει καθοριστικό ρόλο στους αγώνες που απαιτεί η εποχή μας ώστε ο κόσμος της εργασίας να μην γίνει Δούλος, αλλά να βγει Νικητής.


Βλέπεις ο πόλεμος που μας κήρυξαν είναι ταξικός και απαιτεί την κοινή δράση των εργαζομένων ανεξάρτητα το χρώμα, τη φυλή την εθνικότητα, το θρήσκευμα. 
Η κυβέρνηση και η Ε.Ε, ο κόσμος του πλούτου και οι τοκογλύφοι, Έλληνες και ξένοι, καταργούν δικαιώματα, σπέρνουν τη δυστυχία και τη φτώχεια, αυτοκτόνησαν χιλιάδες από τους ανθρώπους μας, πνίγουν μετανάστες-πρόσφυγες στο Αιγαίο και στον Έβρο, θύματα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, των αυταρχικών καθεστώτων, με τα οποία συνεργάζεται η ανεπτυγμένη Δύση και οι πολυεθνικές. 


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 69329554437

Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger