Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Μερική απαγόρευση απόπλου

Σε ισχύ η μερική απαγόρευση απόπλου, λόγω ισχυρών ανέμων και δυσμενών καιρικών συνθηκών σε θαλάσσιες περιοχές.
 
Από το Λαύριο δεν εκτελούνται τη Δευτέρα τα δρομολόγια του πλοίου «Ταξιάρχης» στις 18:00 για Αγ. Ευστράτιο- Λήμνο- Καβάλα και του «Aqua Maria» στις 22:00 για Ψαρά- Μεστά.

Από τον Πειραιά δεν αναχώρησε στις 14:00, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Πρέβελη» προς Θήρα- Ανάφη- Κάσο -Πηγάδια Διαφάνι, Χάλκη και Ρόδο. Το πλοίο θα αναχωρήσει από τον Πειραιά την Παρασκευή, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, όπως ανακοίνωσε η πλοιοκτήτρια εταιρεία ΑΝΕΚ- ΑΙΓΑΙΟΝ.
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, έχει εκδώσει δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων για το Καρπάθιο Πέλαγος, τη θάλασσα του Καστελόριζου, καθώς και για το βορειανατολικό, κεντρικό και νοτιανατολικό Αιγαίο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.