Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

Ο Γιώργος Καλτσογιάννης νέος θεματικός αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων

Με έμφαση στην στρατηγική στόχευση και την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Θεσσαλίας ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός καθόρισε και προχώρησε σήμερα στην ανακοίνωση των θεματικών αντιπεριφερειαρχών και των τομέων που καλύπτουν.

Ο κ. Κ. Αγοραστός ευχαρίστησε για την μέχρι σήμερα προσφορά τους, τους τρεις θεματικούς περιφερειάρχες, κ. Ευθύμη Ρετζιά, κ. Αργύρη Κοπάνα και κ. Ζήση Γρηγορίου για τη συνεργασία και τη συμβολή τους τον προηγούμενο 1,5 χρόνο στη λειτουργία και παραγωγή του έργου της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Δύναμη, υπομονή, επιμονή, σύνεση, συνεργασία, συνέργεια και αποτελεσματικότητα, ευχήθηκε ο κ. Κ. Αγοραστός στους τρεις νέους αντιπεριφερειάρχες και στον νέο εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα αγροτικής οικονομίας. Με την ευκαιρία παρότρυνε όλους, καθώς και τους περιφερειακούς συμβούλους, να συνεχίσουν το δύσκολο έργο της αιρετής Περιφέρειας, «έργο το οποίο έχει απαραίτητη ανάγκη η Θεσσαλία, στην κρισιμότερη στιγμή της μεταπολεμικής περιόδου με ενότητα, συνοχή, συνέργια, για να έχουμε ακόμα περισσότερα αποτελέσματα από αυτά που είχαμε μέχρι σήμερα», τόνισε ο περιφερειάρχης και συνέχισε:

«Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας κάνουμε ομαδική δουλειά, είμαστε μια μεγάλη και συμπαγής ομάδα όλοι: περιφερειάρχης, αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί σύμβουλοι κι όλοι οι εργαζόμενοι. Μόνο με συλλογική δουλειά μπορούμε να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που θέτουμε εμείς οι ίδιοι, αλλά και οι Θεσσαλοί πολίτες».
Οι νέες αρμοδιότητες έχουν ως εξής:
~Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας – Δημόσιας Υγείας - Μεταφορών και Επικοινωνιών: Μαρία Μαμάρα
~Αντιπεριφερειάρχης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Περιβάλλοντος – Βορείων Σποράδων: Γιώργος Καλτσογιάννης
~Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού – Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης – Κοινωνικής Συνοχής – Νεολαίας – Εθελοντισμού- Απασχόλησης: Γεωργία Κουβέλη
~Εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αγροτικής οικονομίας: Χρήστος Σιδηρόπουλος
Ακόμη όπως έγινε γνωστό βάση της τροποποίησης του νόμου Καλλικράτη για τις νησιωτικές περιοχές εντεταλμένος σύμβουλος Β. Σποράδων είναι ο κ. Φίλιππος Χήρας

Απ’ την πλευρά του ο κ. Γιώργος Καλτσογιάννης σημείωσε τα εξής: «Είναι ιδιαίτερα τιμητικό σ’ αυτή την κρίσιμη χρονική στιγμή να μου αναθέσει, ο περιφερειάρχης αυτόν τον νευραλγικό τομέα, όπου πραγματικά μέσα απ’ τη συνεργασία, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να υπερβούμε τον εαυτό μας, να συνεχίσουμε αυτό το σπουδαίο έργο που παράγεται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Να προγραμματίσουμε το μέλλον και να επιτύχουμε στόχους δύσκολους μεν, επιτεύξιμους όμως, με σοβαρή δουλειά και συνεργασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου