Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ

Εμείς καλούμε το ΓΕΣ και τον ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλο να συναισθανθούν τα τεράστια προβλήαμτα που μας δημιουργούν.
Δεν υπάρχει μέρα που η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ να μη γίνεται δέκτης συγκεκριμένων μηνυμάτων από τους συναδέλφους φαντάρους που αναδεικνύουν με τον πλέον γλαφυρό τρόπο την άθλια οικονομική κατάσταση που βρίσκονται οι ίδιοι και οι οικογένειες τους.
Το τελευταίο και πιο ακράιο στιγμυότυπο είναι ότι φαντάροι αρνούνται τις άδειες που δικαούνται όχι μόνο γιατί αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στο μεγάλο κόστος που ταξιδίου-μια κατάσταση που έντεινε ακόμη περισσόετρο η ανάλγητη πολιτικά και κοινωνικά απόφαση της κυβέρνησης και του ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλου να καταργήσουν τις δωρεάν καταστάσεις επιβίβασεις για τους συναδέλφους που υπηρετούν στην παραμεθόριο, αφαιρώντας στους ασθενέστερους οικονομικά το δικαίωμα στην άδεια.

Αλλά και γιατί υπολογίζουν στο οικονομικό αντίτιμο που αναλογεί σε αυτές.
Δηλάδη, φαντάροι που γνωρίζουν ότι αν δεν λάβεις τις άδειες που δικαιούσαι, μπορείς να ζητήσεις οικονομική αποζημίωση, καθώς βρίσκονται σε ακράια οικονομική κατάσταση, επιδιώκουν να λάβουν έστω και αυτά τα λίγα ευρώ, αντί για τις άδειες!
Να υπενθυμίσουμε ότι εδώ και καιρό είναι σύνηθες φαινόμενο ότι οι φτωχοί φαντάροι δε βγαίνουν έξοδο γιατί δεν έχουν χρήματα. Επιλέγουν να μείνουν μέσα, θυσιάζοντας την έξοδο που έχουν τόσο ανάγκη αφού "δεν έχουν μία" για καφέ και μεταφορικά!
Πιστεύουμε ότι η άγρια ταξική πολιτική και τα Μνημόνια, ορθώνουν στην κοινωνία ανυπέρβλητα αδιέξοδα.
Θύματα αυτών των κοινωνικά κανιβαλικών πολιτικών είναι και οι συνάδελφοι φαντάροι. Οι οποίοι φυσικά μοιράζονται τα αδιέξοδα των υπαξιωματικών και των χαμηλόβαθμων αξιωματικών, που αδυνατούν να ζήσουν τις οικογένειες τους με αξιοπρέπεια.
Και είναι ακόμη πιο ακράια και άδικη αυτή η επίθεση όταν ακούμε για νέους εξοπλισμούς, λίστες φοροφυγάδων δεκάδων δις ευρώ,  νεά αφορολόγητα στον κόσμο του πλούτου.
Όταν όλοι γνωρίζουν ότι τα βύσματα της ΔΑΠ-ΟΝΝΕΔ-Νεολαίας ΠΑΣΟΚ βολεύονται μια χαρά. Όταν η κυβέρνηση και ο ΑΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Κωσταράκος, αντί να κλείσουν τα εκατοντάδες άχρηστα στρατόπεδα, τα κρατούν σε λειτουργία για να ικανοποιήσουν το άθλιο πελατειακό σύστημα των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και τα τοπικά οικονομικά συμφέροντα που εξυπηρετούν.
Φυσικά, οι αστοί πολιτικοί των ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, οι στρατηγοί και οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής αποδεικνύουν ότι δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα όταν ζητούν αύξηση της στρατιωτικής θητείας!

Εμείς καλούμε το ΓΕΣ και τον ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλο να συναισθανθούν τα τεράστια προβλήαμτα που μας δημιουργούν.
Πρέπει τώρα να ληφθούν μέτρα για την στήριξη των φαντάρων.
Η υποχρεωτική στράτευση αποκαλύπτεται ένας τεράστιος βραχνάς, μια τεράστια έμμεση φορολογία της λαικής οικογένειας, που αδυνατεί να ανταπεξέλθει.
Το εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα καλείται να λάβει άμεσα μαχητικές πρωτοβουλίες αλληλεγγύης.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger