Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ανακοίνωση των σχημάτων της ΕΑΑΚ του ΕΜΠ για το σημερινό όργιο καταστολής απ΄ τη μεριά της κυβέρνησης και της ΕΛ.ΑΣ.



Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
 
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΥΛΟ!

          Το κυβερνητικό έργο της διαμόρφωσης ενός κλίματος τρομοκρατίας για το σύνολο του λαϊκού κινήματος και κάθε φωνής αμφισβήτησης της μνημονιακής πολιτικής, της κυβέρνησης και της Τρόικας συνεχίζεται με αυξανόμενη ένταση. Προκειμένου να συνεχιστεί η πολιτική των μνημονίων και της συνεχούς λιτότητας, που βυθίζει την νεολαία και τους εργαζόμενους στη φτώχεια και την ανεργία για να σωθεί το μεγάλο κεφάλαιο, επιχειρείται να καταργηθεί κάθε αυτονόητο δημοκρατικό δικαίωμα του λαού στο να αμφισβητεί, να οργανώνεται και να αγωνίζεται για μια ζωή με αξιοπρέπεια και για το δικαίωμά του να είναι κυρίαρχος στον ίδιο του τον τόπο.


Έτσι, σήμερα, η ΕΛΑΣ σε αγαστή συνεργασία με τα ΜΜΕ και την κυβέρνηση, έπειτα από την εισβολή στο άσυλο της ΑΣΟΕΕ και τον κατειλημμένο χώρο στη βίλα Αμαλίας προχώρησαν σήμερα σε νέο χουντικής έμπνευσης χτύπημα εκ νέου στη βίλα Αμαλίας και στην κατάληψη Σκαραμαγκά. Πέρα από την αντιδραστική τους προπαγάνδα είναι προφανές ότι ο τελικός στόχος τους είναι η καταστολή και εξάλειψη κάθε συλλογικότητας σε πανεπιστήμια, γειτονιές και χώρους εργασίας που αντιστέκεται στην πολιτική τους και κάθε δημοκρατικού κεκτημένου που με αίμα κατέκτησε ο ελληνικός λαός.
          Επόμενος στόχος της αστυνομίας όπως φαίνεται από την στάση της είναι ο χώρος ασύλου στο κάτω Πολυτεχνείο.

Μεγάλες δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται παρατεταγμένες γύρω από το χώρο που από μόνο του αποτελεί καταστρατήγηση του ασύλου. Μετά την εισβολή στην ΑΣΟΕΕ συνεχίζουν το οργανωμένο σχέδιό τους κατά του φοιτητικού και του λαϊκού κινήματος. Το άσυλο για το φοιτητικό κίνημα πάντα ήταν και θα είναι αδιαπραγμάτευτο. Είναι ο χώρος μέσα από τον οποίο ξεπήδησαν κινήματα που έριξαν χούντες, πολιτικές και νόμους και για αυτό το λόγο το φοβούνται τόσο πολύ και το χτυπάνε.
Το άσυλο δεν θα μπορέσουν ποτέ να το καταργήσουν γιατί ζει μέσα στους σημερινούς αγώνες των φοιτητών, των εργαζομένων και κάθε καταπιεσμένου ανθρώπου αυτής της κοινωνίας που θέλει να βάλει φραγμό και να ανατρέψει την κυβέρνηση, την Τρόικα και την αντιλαϊκή πολιτική τους. Το φοιτητικό κίνημα θα δώσει την απάντησή του στο δρόμο και μέσα από τους ίδιους τους χώρους του ασύλου!

ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ!

ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ.
 
ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ!
 
Ε.Α.Α.Κ. - Ε.Μ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger