Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Άνοιγμα στην Ρωσική Αγορά από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

ELLHNOROSIKO FORUMΜε την συμμετοχή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας θα πραγματοποιηθεί στις 16-17 Μαΐου του 2013 στη Θεσσαλονίκη το 1Ο Ελληνορωσικό Επιχειρηματικό Forum με στόχο την προώθηση και την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων στην Ρωσική αγορά. Σκοπός του Business Forum είναι η προώθηση των εξαγωγών των Ελληνικών Επιχειρήσεων στη Ρωσική αγορά και η επενδυτική δραστηριότητα Ρώσων επιχειρηματιών στην Ελληνική αγορά. Η διοργάνωση θα αποτελέσει ένα σημαντικό γεγονός για τον επιχειρηματικό κόσμο των περιοχών αυτών και κατ’ επέκταση την παγκόσμια αγορά. Κατά την πρώτη επίσημη συνάντηση των φορέων της διοργάνωσης διαπιστώθηκε η δυναμική της συνεργασίας Ελλάδας-Ρωσίας καθώς υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από πλευρά των επιχειρηματιών.

 Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι αυτή η διοργάνωση θα βοηθήσει στην προώθηση των επιχειρήσεων και των προϊόντων μας σε μια ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά όπως αυτή της Ρωσίας. Σκοπός της συμμετοχής μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία στα μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στην Ρωσία, συμβάλλοντας έτσι αποφασιστικά στην ανάκαμψη και την έξοδο από την οικονομική ύφεση με κίνητρο για μεγάλες εμπορικές και οικονομικές συμφωνίες. »
Το μεγαλύτερο μέρος του Επιχειρηματικού Forum θα καλυφθεί από Β2Β συναντήσεις μεταξύ Ελλήνων και Ρώσων επιχειρηματιών.Για έναν επαγγελματία τα Β2Β Meetings αποτελούν τον πιο άμεσο, γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο να βρει πιθανούς εταίρους, για να χτίσουν από κοινού μια φιλόδοξη και πετυχημένη συνεργασία στον τομέα που τους ενδιαφέρει.Στόχος είναι να γίνουν προτάσεις επενδύσεων στους τομείς ενέργειας, τουρισμού και μεταποίηση. Το φόρουμ απευθύνεται σε επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν σε Ρωσία και Ελλάδα, σε επενδυτές μεγάλων εταιριών χρηματοδότησης επιχειρηματικών κεφαλαίων (VC), σε ανώτερα διευθυντικά και διοικητικά στελέχη. Οι τομείς ενδιαφέροντος είναι οι εξής: τρόφιμα – ποτά, ένδυση-υπόδηση, καλλυντικά- παραφαρμακευτικά, δομικά υλικά, είδη σπιτιού, υπηρεσίες , (μεταξύ των οποίων συμβουλευτικές αλλά και μεσιτικές εταιρείες) .
Τα μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας που επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες από τη γραμματεία του Επιμελητηρίου στο τηλέφωνο 24210-94700.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger